spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Μεσολόγγι: Ανακτήθηκαν μηνύματα από το κινητό του χασάπη-Τι έγραφε

 

 

 

Σημαντική εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι, καθώς οι αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν τα διαγραμμένα μηνύματα από το κινητό του κρεοπώλη. Σε αυτά υπάρχουν συνομιλίες για αρχαία αντικείμενα και τρόπους διάθεσής τους προς πώληση.

Πριν από 20 ημέρες είχε γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου του κατηγορούμενου κρεοπώλη. Εκεί εντοπίστηκαν κάποιες ύποπτες συναλλαγές με ποσά που δε δικαιολογούνταν. Τότε ξεκίνησε μία έρευνα των αστυνομικών, καθώς φάνηκαν να προκύπτουν ενδείξεις για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, το οποίο δρα στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Ο 31χρονος Μπάμπης Κουτσίκος βρέθηκε νεκρός μετά από 18 ημέρες αναζητήσεων στο Μεσολόγγι

Οι ενδείξεις αυτές επιβεβαιώθηκαν σήμερα και με στοιχεία, καθώς σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι αστυνομικοί έχουν πάρει το πρώτο μέρος των διαγραμμένων μηνυμάτων από το κινητό του 51χρονου κρεοπώλη. 

Στα μηνύματα αυτά υπάρχουν επικοινωνίες του κατηγορούμενου με έξι άτομα, με τα οποία μιλούσαν για λαθρανασκαφές, παράνομα ευρήματα και τρόπους πώλησης αρχαίων αντικειμένων.

Ο 51χρονος κρεοπώλης κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη

Τα πρόσωπα αυτά με τα οποία είχε συνομιλίες ο κρεοπώλης θα κληθούν για κατάθεση και είναι δεδομένο ότι τα κινητά τους θα κατασχεθούν για περαιτέρω έρευνες, επισήμανε ο Γιώργος Σόμπολος.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR