spot_img
16.5 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Μεσολόγγι: Έμφραγμα μυοκαρδίου η αιτία για τον θάνατο του 54χρονου δρομέα

 

 

 

Πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου έδειξε για τον 54χρονο δρομέα Βασίλη Ράπτη από το Μεσολόγγι η νεκροψία-νεκροτομή, που έγινε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ο δρομέας υγείας και καθηγητής ξένων γλωσσών στο επάγγελμα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, εντός του στο στίβο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όπου είχε μεταβεί για προπόνηση.

Ήταν δρομέας με εμπειρία και μετρούσε συμμετοχές σε αθλητικές διοργανώσεις μεγάλων αποστάσεων. Η αναζήτησή του ξεκίνησε από τους οικείους του, οι οποίοι ανησύχησαν καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του.

Μετά τον εντοπισμό του διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ αποτελούσε και ένα εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου Δρομέων Μεσολογγίου.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 7 Απριλίου για 5 θέματα

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Ραφήνα Πικέρμι: Που θα δηλώσετε τις ζημιές από την κακοκαιρία ERMINIO στην κατοικία ή την επιχείρησή σας

Ανακοίνωση Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου για δηλώσεις ζημιών σε...

ΝΕΑ

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

RPN.GR