Μια ξεχωριστή “παράσταση¨του παρ. του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας

598

Η χορευτική ομάδα του Λ.Ε.Ρ. ενθουσίασε με την παρουσία της τους συμμετέχοντες επιστήμονες του 29ου διεθνούς συνεδρίου, που έλαβε χώρα στο Σαρόγλειο Μέγαρο.Ανάμεσά τους ήταν και ο Διευθυντής της ΝΑΣΑ, καθώς επίσης και η Ελληνίδα πυρηνική Φυσικός και ερευνήτρια της ΝΑΣΑ, Μαριάνθη Φραγκοπούλου.

Οι χορευτές του Λ.Ε.Ρ. ταξίδεψαν με το κοινό τους στις ελληνικές θάλασσες και τα νησιά. Από τα παράλια της Μ.Ασίας και την Κύπρο, έφθασαν ως τη Ρόδο και τα κυκλαδονήσια μας,όπου στροβιλίστηκαν με τους χορούς της Κέας. Σάλπαραν για τα Ιόνια νησιά χορεύοντας φουρλάνα και έδειξαν την ελληνική λεβεντιά και χάρη με το πολίτικο χασάπικο και τον κρητικό Μαλεβιζιώτη. Όλοι οι σύνεδροι ένιωσαν τι σημαίνει ελληνικό κέφι και πλέχθηκαν στον κύκλο του χορού βιώνοντας την ψυχική ευφορία που μεταδίδει ο παραδοσιακός ελληνικός ήχος και ρυθμός. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λ.Ε.Ρ. που επάξια αντιπροσώπευσε και πρόβαλε τη χώρα μας στους λαμπρούς επιστήμονες και ερευνητές της διεθνούς κονότητας!

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο Σαρόγλειο Μέγαρο, ένα κτήριο ξεχωριστής αρχιτεκτονικής, που στεγάζει τη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.