Στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Β. Μπουρνούς με εκτιμήσεις για τη φωτιά στο Λιβίσι!

3509

“Η πυροσβεστική δεν δίνει εικόνα, αλλά επειδή ο Δήμαρχος είναι έμπειρος τον εμπιστευόμαστε λέει ότι είναι υπο μερικό έλεγχο αυτή την ώρα!” ανέφερε ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΙ!

(ώρα 7.22) Λόγω εμπειρίας απο την προηγούμενη πυρκαγιά, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου στον ΣΚΑΙ, απο τους πρώτους που κλήθηκε και μίλησε για τη πυρκαγιά στο Λιβίσι ήταν ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου … και μετά ακολούθησαν οι λοιποί εμπλεκόμενοι!

“Μόλις έφυγα απο το Κέντρο Επιχειρήσεων και είμαι για το Δημαρχείο. ” ανέφερε ο Δήμαρχος μετά τη καλημέρα του για να συνεχίσει “Νωρίς το πρωί δηλαδή περίπου πριν απο τρία τέταρτα, υπο μερικό έλεγχο ήταν η φωτιά προς την κατεύθυνση Νταού Πεντέλης που μετακινήθηκαν δυνάμεις μαζί και δυνάμεις του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου,. Περιμέναμε με το πρώτο φως να πετάξουν τα εναέρια μέσα. Πράγματι έτσι έγινε πέντε είναι μαζί και το ελικόπτερο ο κ. Χαρδαλιάς Γεν. Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας είναι πάνω και επιβλέπει..”

“Άρα είναι υπο μερικό έλεγχο δίνετε, είναι απο αυτή τη στιγμή η φωτιά” ανέφερε ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου.

“Νομίζω ότι με τις πρώτες ρίψεις οι οποίες έχουν γίνει και για τις οποίες δεν έχω ενημερωθεί ακόμη θα τεθεί υπο πλήρη έλεγχο η φωτιά. Απο τη στιγμή που τα καταφέραμε όλη νύκτα και δεν επεκτάθηκε και δεν μας ξέφυγε …” ανέφερε αυτολεξεί ο Βαγγέλης Μπουρνούς

“Πυρκαγιά σε εξέλιξη” ανέφερε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ! Ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Αυγερινός και Γ. Κόκκαλης (απο τη Περιφέρεια) που ακολούθησαν στις δηλώσεις συμφώνησαν με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής και συμπλήρωσαν ότι η η εικόνα είναι πολύ καλύτερη απο οτι πριν απο λίγες ώρες.