spot_img
18.9 C
Rafina
Παρασκευή, 22 Μαΐου, 2026
spot_img

Μίμης Πλέσσας: Ήταν 3 μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει το κρύο στην Καλλιτεχνούπολη

 

 

 

 

Ανάμεσα στους ανθρώπους που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» ήταν και ο Μίμης Πλέσσας που κατοικεί στην Καλλιτεχνούπολη.

Η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ μίλησε στην εκπομπή Love It και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να ζεσταθούν, αφού έμειναν τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα και συνεπώς, χωρίς θέρμανση.

«Θα είμαι ειλικρινής. Προσφέρθηκαν να έρθουν να πάρουν τον Μίμη και να τον πάνε σε ασφαλές μέρος. Εγώ δεν ήθελα αυτό όμως, ήθελα να μείνω εδώ και να δώσω τη μάχη μου και ο Μίμης τρεις μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει. Ήθελα να δώσω τη μάχη από εδώ και όχι να βλέπω τα πράγματα από ένα ασφαλές σημείο. Θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο ένα ασθενοφόρο ή κάποιον να ανοίξει το δρόμο. Το ζητούμενο ήταν να σώσω, που έσωσα δύο μωρά από πνευμονία και μία κυρία μεγάλη. Αυτοί θα ήταν νεκροί, αν δεν ερχόταν το ρεύμα και έχω και αποδείξεις και μηνύματα στο κινητό. Θα θρηνούσαμε νεκρούς. Για αυτό παρακαλώ την πολιτεία να σπεύσει να ανοίξει τους δρόμους και να δώσει ρεύμα. Θα θρηνήσουμε θύματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου έδωσαν το βήμα να μιλήσω και όλους όσους με βοήθησαν να βρω τρόπο επικοινωνίας και περνούσαν μέσα από τα χιόνια. Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί. Χωρίς αυτή τη συλλογική προσπάθεια δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Αν είχαμε φύγει, ναι θα ήμασταν ασφαλείς, όμως κάποιοι θα πεθαίνανε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές.

(φωτο αρχείου)

Αυτή την εβδομάδα

VOLVER του Πέδρο Αλμοδόβαρ στην Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

O Πέδρο Αλμοδόβαρ σε μια ταινία με εξωπραγματικό σενάριο,...

Σοκολατοποιία Leonidas: Ο Άρειος Πάγος έβαλε τέλος σε δικαστική διαμάχη 25 ετών για παροχές «από έρωτα»

Τίτλους τέλους σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες δικαστικές...

Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της «17 Νοέμβρη» Αλέξανδρος Γιωτόπουλος – Είχε καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια

Θετικά αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών για το αίτημα αποφυλάκισης...

Άσπρο Γίδι: Αυτό το Σάββατο η καρδιά της Ραφήνας χτυπά στην κεντρική πλατεία

Αυτό το Σάββατο η καρδιά της Ραφήνας χτυπά στην...

ΝΕΑ

VOLVER του Πέδρο Αλμοδόβαρ στην Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

O Πέδρο Αλμοδόβαρ σε μια ταινία με εξωπραγματικό σενάριο,...

Η Αθλητική Ένωση Πικερμίου ανακοινώνει το προπονητικό επιτελείο της αντρικής ομάδας

Η Αθλητική Ένωση Πικερμίου ανακοινώνει το προπονητικό επιτελείο της...

RPN.GR