spot_img
18 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Μίμης Πλέσσας: Ήταν 3 μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει το κρύο στην Καλλιτεχνούπολη

 

 

 

Ανάμεσα στους ανθρώπους που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» ήταν και ο Μίμης Πλέσσας που κατοικεί στην Καλλιτεχνούπολη.

Η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ μίλησε στην εκπομπή Love It και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να ζεσταθούν, αφού έμειναν τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα και συνεπώς, χωρίς θέρμανση.

«Θα είμαι ειλικρινής. Προσφέρθηκαν να έρθουν να πάρουν τον Μίμη και να τον πάνε σε ασφαλές μέρος. Εγώ δεν ήθελα αυτό όμως, ήθελα να μείνω εδώ και να δώσω τη μάχη μου και ο Μίμης τρεις μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει. Ήθελα να δώσω τη μάχη από εδώ και όχι να βλέπω τα πράγματα από ένα ασφαλές σημείο. Θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο ένα ασθενοφόρο ή κάποιον να ανοίξει το δρόμο. Το ζητούμενο ήταν να σώσω, που έσωσα δύο μωρά από πνευμονία και μία κυρία μεγάλη. Αυτοί θα ήταν νεκροί, αν δεν ερχόταν το ρεύμα και έχω και αποδείξεις και μηνύματα στο κινητό. Θα θρηνούσαμε νεκρούς. Για αυτό παρακαλώ την πολιτεία να σπεύσει να ανοίξει τους δρόμους και να δώσει ρεύμα. Θα θρηνήσουμε θύματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου έδωσαν το βήμα να μιλήσω και όλους όσους με βοήθησαν να βρω τρόπο επικοινωνίας και περνούσαν μέσα από τα χιόνια. Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί. Χωρίς αυτή τη συλλογική προσπάθεια δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Αν είχαμε φύγει, ναι θα ήμασταν ασφαλείς, όμως κάποιοι θα πεθαίνανε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές.

(φωτο αρχείου)

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR