spot_img
9.5 C
Rafina
Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
spot_img

Μήνυμα Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών-Νοσηλευτριών

 

 

 

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών-Νοσηλευτριών

«Τιμούμε σήμερα το αξιόμαχο υγειονομικό μας προσωπικό που με αυταπάρνηση στάθηκε και στέκεται δίπλα στον πολίτη και στον ασθενή, προσφέροντας την κρίσιμη αυτή ώρα πολύτιμες υπηρεσίες»

 

Σήμερα τιμούμε τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες μας, αυτούς τους «αφανείς» ήρωες που καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν και δίνουν μάχη για την προστασία της ζωής μας. Σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, οι ιατροί μας μαζί με τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό, είναι η «ασπίδα μας» κατά την πανδημίας και πυλώνας στήριξης για όλους μας. Ο ανιδιοτελής αγώνας τους αλλά και η δύναμη ψυχής που επιδεικνύουν, αποτελούν φάρο ελπίδας, αισιοδοξίας και μας γεμίζουν αισιοδοξία ότι ο «άνθρωπος» θα νικήσει και όλοι μαζί θα αφήσουμε σύντομα πίσω μας αυτή την περιπέτεια. 

 

H υγειονομική κρίση με την πανδημία του covid-19, ανέδειξε για μια ακόμη φορά την επιστημονική επάρκεια, τον επαγγελματισμό, αλλά και το τεράστιο πλεόνασμα ανθρωπιάς, ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, των νοσηλευτών του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας μας. 

 

Οφείλουμε πολλά σε αυτό το αξιόμαχο υγειονομικό προσωπικό που με αυταπάρνηση στάθηκε και στέκεται δίπλα στον πολίτη και στον ασθενή, προσφέροντας την κρίσιμη αυτή ώρα πολύτιμες υπηρεσίες.

 

Πέρα από το αυτονόητο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που τους οφείλουμε, χρειάζονται να γίνουν ακόμη πολλά. Να ενισχύσουμε άμεσα το σύστημα υγείας, με πρόσθετο νοσηλευτικό προσωπικό.
Να εξασφαλίσουμε στους νοσηλευτές μας καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας αλλά και αμοιβές, που να ανταποκρίνονται στο δύσκολο έργο τους. Η στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας με πράξεις, είναι ευθύνη όλων μας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Παντοβασίλισσα Ραφήνας: Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου

Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Παντοβασίλισσας Ραφήνας...

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

ΝΕΑ

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

Οι ΗΠΑ επικηρύσσουν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για 10 εκατ. δολάρια

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εισέρχεται στην 14η ημέρα...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

RPN.GR