Κυριακή Ανδρεάδη–Pastry Chef–Instagram
Υλικά:
150 γραμ. ζάχαρη
50 γραμ. βούτυρο λιωμένο
480 γραμ. γάλα αμυγδάλου
2 αυγά
1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
225 γραμ. αλεύρι ρυζιού
2,5 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση:
Σε βαθύ σκεύος τοποθετούμε τα αυγά, ζάχαρη, βούτυρο λιωμένο, εκχύλισμα βανίλιας, γάλα αμυγδάλου και τα ανακατεύουμε. Όταν ομογενοποιηθούν τότε προσθέτουμε το αλεύρι, μπέικιν και τα ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί το μίγμα. Το τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψάκι ή τοποθετούμε λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 °C για 45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει ελαφρώς .
Καλή σας επιτυχία!