spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Μουρτζούκου: «Αντιστάθηκε στη σύλληψή της» – Στα κρατητήρια τη νύχτα – rpn

 

 

Κρατούμενη παραμένει η Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία ήταν παρούσα στους θανάτους των πέντε βρεφών σε Αμαλιάδα και Αχαΐα, μετά την δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, δημόσια τελεσθείσας, που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της.

Η 24χρονη συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου μετά τη μήνυση που κατέθεσε πρόσωπο του περιβάλλοντός της με αφορμή ισχυρισμούς της σε τηλεοπτική εκπομπή. Η κατηγορουμένη αναμένεται να δικαστεί σήμερα.

Μιλώντας στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, ανέφερε ότι η 24χρονη Ειρήνη δεν περίμενε ότι εκκρεμούσε και άλλο ένταλμα και γι’ αυτό υπήρξε ένταση κατά τη σύλληψή της.

Δεν περίμενε να συλληφθεί

«Η ίδια μετέβη να υποβάλει μήνυση κατά ενός συγκεκριμένου δημοσιογράφου. Δεν γνώριζε πως εκκρεμούσε άλλη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση» λέει και προσθέτει: «Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στην Αμαλιάδα και αναμένονται οι απαντήσεις από την ιατροδικαστική έκθεση για το τελευταίο παιδί. Το Ανθρωποκτονιών δεν θεωρεί πως ακόμα χρειάζεται η κατάθεσή της. Προηγούνται άλλες καταθέσεις».

Για το θέμα της αντίστασης που προέβαλε η Ειρήνη Μουρτζούκου, η κ. Δημογλίδου εξήγησε ότι «υπήρξαν κάποια περιστατικά χθες κατά τη μεταφορά της σε άλλο αστυνομικό τμήμα. Αντέδρασε με τη σύλληψή της, υπήρξε μία ένταση αλλά σήμερα είναι καλύτερη η κατάσταση».

Στην εκπομπή μίλησε για την υπόθεση στην Αμαλιάδα και ο επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος ρωτήθηκε για το κατά πόσο το Ανθρωποκτονιών θα έπρεπε να την καλέσει για κατάθεση τώρα που συνελήφθη με αφορμή τη μήνυση.

«Όταν χρειαστεί να καταθέσει για την υπόθεση με τα πέντε παιδιά, θα την εντοπίσουν άμεσα. Δεν μπορεί να κινητοποιηθεί η αστυνομία για μία συκοφαντική δυσφήμιση» ανέφερε ο ίδιος.

 

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR