spot_img
13 C
Rafina
Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
spot_img

Μπάλντοκ: Έρευνες της Αστυνομίας για δεύτερο άτομο – Τι είπε ο Καλλιακμάνης – rpn

 

 

 

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Τζόρτζ Μπάλντοκ στον Παναθηναϊκό.

Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο θάνατος του 31χρονου προσδιορίζεται περίπου στις 19:00. Το σήμα όμως η Αστυνομία το πήρε στις 22:00. Το σπίτι του σφραγίστηκε με εντολή του εισαγγελέα και θα ανοίξει πάλι όταν πρέπει με εντολή του εισαγγελέα.

«Ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας, μπρούμυτα, η γυναίκα του έπαιρνε από το μεσημέρι. Πήρε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον βρήκε μπρούμυτα». Με τα λόγια αυτά περιέγραψε αρχικά τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχαν δύο ποτήρια στο τραπέζι. Ψάχνουν να δουν μήπως ήταν κάποιος εκεί από τις κάμερες. Ποιες ήταν οι αιτίες του θανάτου… Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ανακοπή, για πνιγμό. Θα το πουν οι ιατροδικαστές. Σκονισμένο το τραπέζι…», σημείωσε στο Action24 ο κ. Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν υπήρχαν σημάδια ή μώλωπες, ένα τραπεζάκι με δύο ποτήρια και η έρευνα επικεντρώνεται αν υπήρχε κάποιος εκεί. Απ’ ότι φαίνεται πάντως τα αίτια ήταν παθολογικά. Δεν δείχνει εγκληματική ενέργεια».

Σχετικά με τα δύο ποτήρια, εξήγησε πως αυτό μπορεί να είναι τυχαίο. «Μπορεί ο άνθρωπος στο ένα να είχε νερό στο άλλο το ποτό του. Μπορεί χίλια δυο. Θα δούμε».

Την έρευνα έχει αναλάβει υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, με τις πρώτες πληροφορίες απ’ την Αστυνομία να αναφέρουν πως δεν βρέθηκαν χτυπήματα στο σώμα του Μπάλντοκ, ωστόσο η ακριβής αιτία του θανάτου του θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή, η οποία θα γίνει σήμερα.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Κλειστό το ”Οβελιστήριο των φίλων” σήμερα, 1η Μαΐου

Οβελιστήριο των Φίλων | Καλό Μήνα & Καλή ΠρωτομαγιάΚαλό...

Πρωτομαγιά: Από την πολυσύνθετη παράδοση στη σύγχρονη πραγματικότητα

Η Πρωτομαγιά αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και...

Απολογισμός διμήνου δημοτικής αρχής Ραφήνας – Πικερμίου

Απολογισμός Διμήνου Δημοτικής Αρχής Ραφήνας – Πικερμίου: Έργα, παρεμβάσεις...

Πώς οι φωτογραφίες των 200 εκτελεσθέντων της Καισαριανής «φωτίζουν» το μήνυμα της Πρωτομαγιάς

Η Πρωτομαγιά δεν είναι απλώς μια ημερομηνία στο ημερολόγιο....

ΝΕΑ

Πικέρμι: Κλειστό το ”Οβελιστήριο των φίλων” σήμερα, 1η Μαΐου

Οβελιστήριο των Φίλων | Καλό Μήνα & Καλή ΠρωτομαγιάΚαλό...

Πρωτομαγιά: Από την πολυσύνθετη παράδοση στη σύγχρονη πραγματικότητα

Η Πρωτομαγιά αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και...

Απολογισμός διμήνου δημοτικής αρχής Ραφήνας – Πικερμίου

Απολογισμός Διμήνου Δημοτικής Αρχής Ραφήνας – Πικερμίου: Έργα, παρεμβάσεις...

Πρωτομαγιά: Τι συμβολίζει το μαγιάτικο στεφάνι

Κάθε φορά που η ζωή νικά το θάνατο είναι...

Σοκαριστική αποκάλυψη: Το παρελθόν του ιδιοκτήτη και η απαγωγή πίσω από τη φωτιά-κόλαση στο Ίλιον

Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφική καταστροφή εκτυλίχθηκαν στο Ίλιον, όταν...

RPN.GR