spot_img
13.6 C
Rafina
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026
spot_img

Μύκονος: “Δεν έγινε για μένα ο καβγάς. Ήταν παρεξήγηση”

 

 

 

«Ήταν απλά μία παρεξήγηση» λέει η νεαρή γυναίκα για τα «μάτια» της οποίας φέρεται να έγινε το έγκλημα στην Μύκονο, αρνούμενη ότι η ίδια ήταν η «πέτρα του σκανδάλου».

Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί με την δολοφονία του 34χρονου Αλβανού από τον 33χρονο Έλληνα, έπειτα από καβγά που είχαν σε μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα. Ο δράστης, το θύμα αλλά και η νεαρή γυναίκα διασκέδαζαν μέσα στο μαγαζί και, σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους δύο άνδρες δεν φέρεται να ενόχλησε την κοπέλα.

Ο καβγάς ξεκίνησε μέσα στο μπαρ και στη συνέχεια οι δύο άνδρες βγήκαν απ’ έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 34χρονος έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τον 33χρονο, ενώ άλλοι θαμώνες μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν.

Ο άγριος τσακωμός, όμως, δεν τελείωσε εκεί. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του, πήρε μία καραμπίνα και επέστρεψε στο μπαρ. Εκεί βρήκε τον 34χρονο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον.

Αμέσως μετά ο δράστης εξαφανίστηκε, αλλά σήμερα το πρωί παραδόθηκε στις Αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο δράστης όσο και το θύμα είχαν καταναλώσει αλκοόλ.
Ο 33χρονος δράστης είναι γνωστός στο νησί, καθώς διαθέτει κατάστημα. Το θύμα διέμενε στη Μύκονο τα τελευταία χρόνια και δραστηριοποιείτο κι εκείνος στον χώρο του τουρισμού και της διαχείρισης ακινήτων.

Η ιδιοκτήτρια του μπαρ μίλησε στην εκπομπή TLive και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

«Ήταν μόνη της στο μπαρ και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί… Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους», είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η 22χρονη. «Παρεξήγηση έγινε. Δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου. Ήταν απλά μία παρεξήγηση» τόνισε η νεαρή γυναίκα.

Αυτή την εβδομάδα

Δήμος Μαραθώνος: Χτίζοντας Γέφυρες – Η βιωματική εξοικείωση με το Νηπιαγωγείο

Μια δράση η οποία έχει γίνει θεσμός τα τελευταία...

ΘΑΛΠΟΣ – Ψυχική Υγεία Νέα Μάκρη: Πώς μοιάζει η σύνδεση όταν της δώσουμε χρώμα;

Το Κέντρο Ημέρας και η Κινητή Μονάδα Ενηλίκων «Θάλπος...

ΝΕΑ

Επιστροφή ενοικίου έως 800 ευρώ – Διευρύνονται τα κριτήρια – Έκτακτη πρόβλεψη για φοιτητές

Σημαντική διεύρυνση καταγράφεται στο μέτρο για την επιστροφή ενοικίου,...

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου (ΕΘΟΡΠ) και ο ΠΕΡΣΕΑΣ Πεντελικού ενώνουν δυνάμεις

Δύο εθελοντικές ομάδες, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου...

Καλλιτεχνούπολη: Όταν η σιωπή γίνεται πολιτική — και η καθημερινότητα δοκιμάζεται

Η εικόνα στην Καλλιτεχνούπολη δεν είναι καινούργια. Είναι απλώς...

RPN.GR