spot_img
16.3 C
Rafina
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Nάξος: Γέννησε η 13χρονη που δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος – Τι αποκάλυψε στους γιατρούς

 

 

Καλά στην υγεία τους είναι το 13χρονο κορίτσι και το μωρό που γέννησε -χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος – στο νοσοκομείο της Νάξου που είχε μεταβεί με πόνο στην κοιλιά.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο, όταν οι γονείς της τη μετέφεραν στα επείγοντα του νοσοκομείου Νάξου με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, τους οποίους απέδωσαν σε χρόνια δυσκοιλιότητα. Ο παιδίατρος της χορήγησε κλύσμα για να ανακουφιστεί, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όταν όμως ο γιατρός αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι καθυστερούσε να βγει από την τουαλέτα, πήγε να τη βρει και τότε αντίκρισε το μωρό μέσα στη λεκάνη και τον ομφάλιο λώρο να κρέμεται.

Στη συνέχεια η 13χρονη υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για να δουν αν υπήρξε κάποια επιπλοκή και ελλείψει γυναικολόγου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου όπου νοσηλεύεται μαζί με το μωράκι της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νοσοκομείο Νάξου δεν υπήρχε την ώρα εκείνη ακτινολόγος, για αυτό και η ανήλικη δεν υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα πριν γεννήσει στην τουαλέτα.

Στο πλευρό της 13χρονης, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η οικογένειά της.

«Το παιδί θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η ζωή της αλλάζει. Είναι τρομαγμένη, αλλά παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους. Φανταστείτε ένα παιδί να λέει ότι πονάει η κοιλιά του και τελικά να γεννάει. Ξεκίνησε ο τοκετός όταν η μικρή πήγε στην τουαλέτα του νοσοκομείου», δήλωσε χαρακτηριστικά συγγενής της 13χρονης.

«Είμαστε σε σοκ καθώς το κοριτσάκι είχε επισκεφτεί παιδίατρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Το τελευταίο διάστημα είχαμε παρατηρήσει ότι είχε πάρει λίγο βάρος αλλά το αποδώσαμε σε περιττά κιλά εφηβείας», ανέφερε συγγενής του κοριτσιού.

Σύμφωνα με το Mega, η ανήλικη αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους πως ο πατέρας του μωρού της είναι ένας συμμαθητής της, ωστόσο, συγγενείς της τονίζουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

Nature- Μίλτος Χοβαρδάς: Ο ειδικός στην φροντίδα του κήπου σας, με έδρα το Πικέρμι

Με έδρα το Πικέρμι και με πολυετή εμπειρία στον...

Revoil Νικολάου στο Πικέρμι: Καθαρό παρμπρίζ για κάθε διαδρομή

Όταν η βροχή ξεκινά, η καθαρή ορατότητα γίνεται προτεραιότητα....

Θύελλα Ραφήνας Β΄: Πρεμιέρα στην Παιανία και κάλεσμα στήριξης

Πρώτος αντίπαλος της ομάδας θα είναι ο Παμπαιανικός, σε...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

Revoil Νικολάου στο Πικέρμι: Καθαρό παρμπρίζ για κάθε διαδρομή

Όταν η βροχή ξεκινά, η καθαρή ορατότητα γίνεται προτεραιότητα....

Θύελλα Ραφήνας Β΄: Πρεμιέρα στην Παιανία και κάλεσμα στήριξης

Πρώτος αντίπαλος της ομάδας θα είναι ο Παμπαιανικός, σε...

Δραστηριότητα των ΚΟ της Αττικής του ΚΚΕ ενάντια στην επίσκεψη Ρούμπιο στην Αθήνα

Οι Κομματικές Οργανώσεις στην Αττική καλούν τους εργαζόμενους και...

Ραφήνα: Τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή σε Ιωάννινα, Κόνιτσα και Μέτσοβο από την Παντοβασίλισσα

Τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή στα Ιωάννινα, στην Κόνιτσα και στο...

RPN.GR