Νεκτάριος Καλαντζής: Ευχαριστήριο για την επανεκλογή για τρίτη συνεχή τετραετία ως Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης

232

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Γέρακα, της Παλλήνης, της Κάντζας  και της Ανθούσας που με τίμησαν με την ψήφο τους και με επανεξέλεξαν για τρίτη συνεχή τετραετία Δημοτικό Σύμβουλο Παλλήνης με τον Συνδυασμό “Πόλεις για να ζεις”, δίνοντάς μου ξανά την πρώτη θέση από όλους τους συνδυασμούς της Αντιπολίτευσης στη Δ.Ε. Γέρακα.

Αποτελεί τιμή για εμένα, αλλά και τη γενιά μου, η εκπροσώπηση των νέων ανθρώπων, από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παλλήνης, όπως έπραξα και τα τελευταία 9 χρόνια. Η υποστήριξή σας στο πρόσωπό μου, μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ για τον τόπο μας, προκειμένου να χτίσουμε όλοι μαζί έναν δήμο καλύτερο, στεκόμενος αρωγός σε κάθε θετική πρόταση της διοίκησης του Δήμου, με την παράλληλη άσκηση εποικοδομητικής αντιπολίτευσης σε ό,τι δεν είναι προς όφελος όλων των δημοτών.

Μοναδικό γνώμονα θέτω το συμφέρον της πόλης μου, το οποίο πάντα βάζω πάνω από το προσωπικό, κάτι που έκανα όλο αυτά τα χρόνια έμπρακτα, από το 2010 έως σήμερα, που οι δημότες του Δήμου Παλλήνης με τιμούν με την ψήφο τους και με έχουν εκλέξει τρεις τετραετίες δημοτικό σύμβουλο Παλλήνης.

Δεν πρέπει ούτε μία μέρα να πάει χαμένη για την ανάπτυξη της πόλης μας, δίνοντας προτεραιότητα στην εξεύρεση πόρων από νέες πηγές και προγράμματα.

Ως Πρόεδρος όλων των Νέων Αυτοδιοικητικών στην Ελλάδα, όργωσα κυριολεκτικά τη χώρα απ’ άκρη σε άκρη, με σκοπό την τοπική ανάπτυξη σε κάθε πόλη, σε κάθε περιοχή. Η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης μας θα είναι αυτή που θα φέρει ανάπτυξη και μια καλύτερη επόμενη μέρα για όλους εμάς που κατοικούμε στην περιοχή και με την εμπειρία μου, έχω σκοπό να φέρω τα καλύτερα παραδείγματα, προκειμένου να γίνουν εφαρμογή στο δήμο μας.

Η εποχή μας επιβάλλει ανανέωση, τόσο στον τρόπο διοίκησης, όσο και στον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να αλλάξει και να ξεφύγει από το υφιστάμενο αυτοδιοικητικό μοντέλο, που αφορά περισσότερο το παρελθόν παρά το μέλλον. Πιστεύω σε έναν αναβαθμισμένο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα διεκδικεί ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες από το κεντρικό κράτος και θα τις συνδυάζει με ταυτόχρονη εισροή επιπλέον πόρων από αυτές.

Νέες αρμοδιότητες και νέα έσοδα,  πρέπει να πάνε μαζί.

Διεκδικητικός ο ρόλος της, αλλά και αναπτυξιακός για την επόμενη ημέρα, μακριά από σκοπιμότητες συμφερόντων

Δύναμή όλων μας είναι η ψήφος, που απορρέει αποκλειστικά και μόνο από τη στήριξη των πολιτών, προκειμένου να στρέψουμε το βλέμμα όλοι μαζί στο αύριο και το μέλλον του Δήμου μας.

Συνεχίζουμε μαζί για το αύριο !

                                                                                Σας ευχαριστώ από καρδιάς

                                                                                        Νεκτάριος Καλαντζής

                                                                        Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος

                                                                      Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης

                   Πρόεδρος της ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ)