Η Ρένα Δούρου… μίλησε! Δεν το βάζει κάτω

275

Σε μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της Περιφέρειας Αττικής, προχωρά η Ρένα Δούρου, με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Μιλά για τα συναισθήματα της ήττας «την επόμενη μέρα», ενώ δεν παραλείπει να τονίσει πως η μάχη συνεχίζεται, σε επίπεδο εθνικών εκλογών πια.

Αναλυτικά όσα λέει η Ρένα Δούρου

«Η επόμενη μέρα…

Έτσι δεν λένε; Τι κάνεις την επόμενη μέρα; Μετά από μια επιτυχία, αλλά και μετά από μια αποτυχία. Τι σκέφτεσαι, τι σχεδιάζεις, πώς κινείσαι;

Στο «Αν» ο Κίπλινγκ εξηγούσε, μάλλον αντι-φεμινιστικά, πότε «άνδρας αληθινός θα ήσουν παιδί μου». Να το κάνουμε… γυναίκα; Όταν προσεγγίζεις με την ίδια ψυχραιμία οτιδήποτε σου επιφυλάσσει η ζωή. Και τη χαρά και τη λύπη. Και την επιτυχία και την αποτυχία.

​Η ζωή, και η πολιτική, είναι μαραθώνιος. Όχι κούρσα ταχύτητας. Και κάθε φορά, φροντίζεις να μαθαίνεις από όσα δεν είναι ευχάριστα. Για να γίνεις καλύτερος. Για να είσαι περισσότερο προετοιμασμένος στην επόμενη πρόκληση.

Έχουμε μπροστά μας δουλειά. Τη μάχη των εθνικών εκλογών, για να αποτρέψουμε την παλινόρθωση εκδικητικών και κοινωνικά ανάλγητων πολιτικών συμπεριφορών και νοοτροπιών.

​Τη μάχη για να υπερασπιστούμε τους πιο αδύναμους, εκείνους που καταδίκασαν στο περιθώριο, όσοι βουλιμικά θέλουν να ξαναπιάσουν στασίδι στην εξουσία.

​Εδώ είμαστε. Και την επόμενη μέρα».

Δείτε την ανάρτησή της

Η επόμενη μέρα…

Έτσι δεν λένε; Τι κάνεις την επόμενη μέρα; Μετά από μια επιτυχία, αλλά και μετά από μια αποτυχία. Τι σκέφτεσαι, τι σχεδιάζεις, πώς κινείσαι;

Στο «Αν» ο Κίπλινγκ εξηγούσε, μάλλον αντι-φεμινιστικά, πότε «άνδρας αληθινός θα ήσουν παιδί μου». Να το κάνουμε… γυναίκα; Όταν προσεγγίζεις με την ίδια ψυχραιμία οτιδήποτε σου επιφυλάσσει η ζωή. Και τη χαρά και τη λύπη. Και την επιτυχία και την αποτυχία. …Δείτε περισσότερα