Νέο Δικαστικό Μέγαρο στο Βόλο εκτός κεντρικού ιστού της πόλης.

2111

Ενας ακόμη στόχος δεκαετιών για την πόλη μας, αυτός της κατασκευής ενός νέου σύγχρονου και λειτουργικού Δικαστικού Μεγάρου, εκτός του κεντρικού ιστού, αποκτά πλέον σάρκα και οστά.

Χάρις στην αποφασιστικότητα που επέδειξαν όλοι οι φορείς που εμπλέκονται και τη διάθεση συνεργασίας του ίδιου του υπουργού, Κώστα Τσιάρα, το μεγάλο αυτό έργο που θα αναβαθμίσει πρώτα απ’ όλα τις συνθήκες απονομής της Δικαιοσύνης, αλλά και θα αποσυμφορήσει το κέντρο του Βόλου από μια σημαντική λειτουργική επιβάρυνση, μπαίνει με ταχείς ρυθμούς στη φάση για την τελική του υλοποίηση.

Οι Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, από τη Δευτέρα κιόλας, σε συνεργασία με αυτές του υπουργείου θα μελετήσουν την καταλληλότητα του οικοπέδου στη Νέα Ιωνία, δίπλα από τη Στέγη Ανηλίκων. Στην περίπτωση που κριθεί ανεπαρκές, αμέσως θα προχωρήσουμε στην εξέταση άλλων οικοπέδων που, όπως δεσμεύθηκα, θα διαθέσει ο Δήμος του Βόλου.

Αυτή είναι η Δημοτικής μας Αρχή. Ελάχιστα λόγια, δράση και συνεχής προσπάθεια για την επίτευξη μεγάλων στόχων. Χωρίς μεμψιμοιρίες, αγκυλώσεις, κομματισμό και ιδιοτέλειες. Ο Βόλος και οι πολίτες του πρώτα και πάνω απ’ όλα!

Αχιλλέας Μπέος

Δήμαρχος Βόλου