spot_img
9.9 C
Rafina
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Νόρα Βαλσάμη: Η περιπέτεια με την υγεία της – Η εξομολόγηση για τον θάνατο του συζύγου της

 

 

 

Για μια περιπέτεια με την υγεία της, αλλά και για τον Ερρίκο Ανδρέου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή μίλησε στο Secret η Νόρα Βαλσάμη.

«Tον αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν υπάρχει για μένα απώλεια. Ήταν ένας γλύκας, ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος» ανέφερε στην εφημερίδα η δημοφιλής ηθοποιός ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς δεν άντεξε ούτε να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Όσον αφορά την υγεία της, η ίδια περνάει μια περιπέτεια, την οποία θέλησε να μοιραστεί μαζί μας: «Περνάω ήσυχα. Έπεσα κάτω πριν από λίγες ημέρες και χτύπησα τη μέση μου. Είμαι ξαπλωμένη. Δεν μπορώ να μιλήσω». Η τηλεόραση για εκείνη είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, αφού δηλώνει ότι δεν την απασχολεί καθόλου. «Δεν βλέπω τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Φτιάχνω κρέμες».

Η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου γνωρίστηκαν το 1966 σε ταινία της Φίνος Φιλμ. Εκείνη ήταν 20 και ανερχόμενη ηθοποιός και εκείνος 30 ετών και υποσχόμενος σκηνοθέτης.

Από τότε δεν χωρίστηκαν ποτέ. «Γνωριστήκαμε από τον Φίνο, όταν σκηνοθέτησε με άλλο όνομα τα “Δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι”. Δεν του άρεσε το σενάριο και τότε έκανε το “Εκείνος κι εκείνη” με την Καρέζη. Αυτός κι αν ήτανε κουλτουριάρης! Διεύρυνε τις γνώσεις μου για τον κινηματογράφο. Σαν να μορφώθηκα από τον Ερρίκο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Νόρα Βαλσάμη.

Στις 18 Ιουνίου 1973 παντρεύτηκαν και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Eζησαν κάτω από την ίδια στέγη 50 ολόκληρα χρόνια και απέκτησαν τον γιο τους, που σήμερα είναι 48 ετών. Oσο καιρό ήταν ζευγάρι και δεν ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Νόρα Βαλσάμη δεχόταν συχνά από τους δημοσιογράφους την ερώτηση γιατί καθυστερεί ο γάμος τους και αν νιώθει έτοιμη να παντρευτεί.

Τότε εκείνη αποκρινόταν: «Νομίζετε ότι καθυστερεί; Γιατί, απ’ όσο θυμάμαι, δεν ορίσαμε ποτέ μια ημερομηνία που να την αναβάλουμε. Νιώθω πιο έτοιμη από παλιότερα. Αλλά ποια η βιασύνη να παντρευτεί κανείς; Η πιο ωραία περίοδος είναι αυτή που ζούμε αρραβωνιασμένοι. Δεν ξέρω πώς θα αισθάνομαι σαν σύζυγος».

Την περίοδο που ήταν έγκυος, είχε αναφέρει για το φύλο του μωρού: «Θέλω να βγει αγόρι. Λένε ότι τα αγόρια μοιάζουν στον πατέρα τους. Θέλω, λοιπόν, να είναι αγόρι, για να μοιάσει στον Ερρίκο. Τον αναγνωρίζω όχι απλώς σαν καλύτερο από μένα, αλλά σαν τέλειο, ισορροπημένο άνθρωπο. Πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμή του».

Αυτή την εβδομάδα

Η παρεξήγηση που αποκάλυψε την πραγματικότητα

Η ανταπόκριση στη δημοσίευση υπήρξε εντυπωσιακή. Πολύ μεγαλύτερη απ’...

Ραφήνα: 13χρονη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση ενώ περίμενε σε στάση στην Χ.Σμύρνης, μέρα μεσημέρι – rpn

Ανήλικο κορίτσι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση ενώ περίμενε σε στάση...

Κορωπί: Συνελήφθη άνδρας για τη φωτιά σε δύο αποθήκες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – rpn

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής...

Το Grok “γδύνει” και την πίστη των γυναικών – Αφαιρεί μπούργκα, χιτζάμπ και ράσα μοναχών

Η χρήση του Grok, του chatbot τεχνητής νοημοσύνης της...

Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανής για σούζες στην Αττική

Στη σύλληψη τριών μοτοσικλετιστών που έδιναν ραντεβού για σούζες στην Αττική...

ΝΕΑ

Η παρεξήγηση που αποκάλυψε την πραγματικότητα

Η ανταπόκριση στη δημοσίευση υπήρξε εντυπωσιακή. Πολύ μεγαλύτερη απ’...

Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανής για σούζες στην Αττική

Στη σύλληψη τριών μοτοσικλετιστών που έδιναν ραντεβού για σούζες στην Αττική...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11/1- rpn

Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Θερμαινόμενοι δημοτικοί χώροι σε Ραφήνα και Πικέρμι, την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου – rpn

Λόγω των σημαντικά χαμηλών θερμοκρασιών που  αναμένονται αύριο, Δευτέρα...

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και ναζιστικούς χαιρετισμούς σε επίλεκτη ομάδα στρατού

Οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν βρεθεί στο επίκεντρο σοβαρού...

RPN.GR