spot_img
6.5 C
Rafina
Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Ντράφι: Ανακοίνωση ΕΛΑΣ για την σύλληψη Γεωργιανού που είχε λάβει μέρος σε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων

 

 

 

Συνελήφθη ο Γεωργιανός που όπως σας ενημερώσαμε με προγενέστερο άρθρο μας, είχε λάβει μέρος σε ληστεία στις 5 Μαρτίου στο Ντράφι, σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής βοηθού τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (17-5-2021) το απόγευμα στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 43χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και είχε εκδοθεί Ένταλμα Σύλληψης.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι την 5-3-2021, από κοινού με τέσσερις άγνωστους συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα τύπου full face , εισήλθαν σε μονοκατοικία στο Πικέρμι Αττικής, ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας ζεύγος ηλικιωμένων και την οικιακή βοηθό και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος, μεσημβρινές ώρες της 14-5-2021, προκειμένου να εξέλθει από τη Χώρα, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Έβρου, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών-επιχείρηση παράνομης εξόδου από τη Χώρα.

Ο 43χρονος, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία απεστάλη συνοδεία στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, όπου ορίσθηκε τακτική δικάσιμος.

Ακολούθως παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, όπου και κρατείτο προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία επιστροφής στη Χώρα καταγωγής του.

Απογευματινές ώρες της 17-5-2021 οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος.

Ο κατηγορούμενος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπές, πλαστογραφίες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεως Ποινών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών του και τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Η παρεξήγηση που αποκάλυψε την πραγματικότητα

Η ανταπόκριση στη δημοσίευση υπήρξε εντυπωσιακή. Πολύ μεγαλύτερη απ’...

Ραφήνα: 13χρονη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση ενώ περίμενε σε στάση στην Χ.Σμύρνης, μέρα μεσημέρι – rpn

Ανήλικο κορίτσι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση ενώ περίμενε σε στάση...

Κορωπί: Συνελήφθη άνδρας για τη φωτιά σε δύο αποθήκες που καταστράφηκαν ολοσχερώς – rpn

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής...

Το Grok “γδύνει” και την πίστη των γυναικών – Αφαιρεί μπούργκα, χιτζάμπ και ράσα μοναχών

Η χρήση του Grok, του chatbot τεχνητής νοημοσύνης της...

Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανής για σούζες στην Αττική

Στη σύλληψη τριών μοτοσικλετιστών που έδιναν ραντεβού για σούζες στην Αττική...

ΝΕΑ

Η παρεξήγηση που αποκάλυψε την πραγματικότητα

Η ανταπόκριση στη δημοσίευση υπήρξε εντυπωσιακή. Πολύ μεγαλύτερη απ’...

Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανής για σούζες στην Αττική

Στη σύλληψη τριών μοτοσικλετιστών που έδιναν ραντεβού για σούζες στην Αττική...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11/1- rpn

Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Θερμαινόμενοι δημοτικοί χώροι σε Ραφήνα και Πικέρμι, την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου – rpn

Λόγω των σημαντικά χαμηλών θερμοκρασιών που  αναμένονται αύριο, Δευτέρα...

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και ναζιστικούς χαιρετισμούς σε επίλεκτη ομάδα στρατού

Οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν βρεθεί στο επίκεντρο σοβαρού...

RPN.GR