spot_img
14.1 C
Rafina
Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Ντράφι! Προσοχή, θα προκληθεί ατύχημα λόγω τοποθέτησης κάδων σκουπιδιών!

 

 

 

Με έκπληξη σήμερα διαπιστώσαμε μεταφορά ενός εκ των κάδων σκουπιδιών που βρισκόταν (τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια) στη συμβολή των οδών Τιμολέοντος και Κίμωνος, στη συμβολή των οδών Σελεύκου και Κίμωνος.

Η συμβολή των οδών Σελεύκου και Κίμωνος συνιστά ιδιαίτερα κλειστή γωνία και για αυτό ακριβώς είχε ζητηθεί να τοποθετηθεί εκεί καθρέπτης ελέγχου κυκλοφορίας – κάτι που ακόμα αναμένουμε. Πρέπει ιδιαίτερα να σας επισημάνω ότι η κάθοδος από την οδό Σελεύκου στην οδό Κίμωνος γίνεται πάνω στην κλειστή γωνία και δεν υπάρχει παρά ελάχιστη ορατότητα προς τα αυτοκίνητα που κατεβαίνουν την οδό Κίμωνος. Μάλιστα στην εν λόγω συμβολή των οδών έχουν συμβεί σοβαρά οδικά ατυχήματα: πρόσφατη (Φλεβάρης 2019) απώλεια ελέγχου στην κλειστή γωνία και εκτροπή αυτοκινήτου στην παρακείμενη ρεματιά και παλαιότερα επίσης απώλεια ελέγχου στην κλειστή γωνία, πρόσκρουση στη μάντρα του σπιτιού μας και πτώση στη ρεματιά αυτοκινήτου (ιδιοκτήτη των εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα – διαθέτω το σχετικό video). Σήμερα επίσης παραλίγο να γίνει νέο ατύχημα.

Γενικότερα, η οδός Κίμωνος είναι υψηλής επικινδυνότητας (είναι οδός μεγάλης κυκλοφορίας για την περιοχή, είναι στενή, με κλειστές γωνίες, απότομες κλίσεις, υψηλές ταχύτητες), και η τοποθέτηση κάδων σκουπιδιών θα έπρεπε να γίνεται μετά από μελέτη και με ιδιαίτερη προσοχή.

Κατόπιν τούτων σας ζητώ να επανεξετάσετε τη μεταφορά του κάδου σκουπιδιών, και μετά το παρόν μήνυμά μου – με το οποίο σας επισημαίνω την επικινδυνότητα της επιλογής σας –  επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου απέναντι στις υπηρεσίες του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Οικονομάκης

Αναπληρωτής Καθηγητής

Πανεπιστήμιο Πατρών

Αυτή την εβδομάδα

Παλλήνη: Εκστρατεία ενημέρωσης σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου για τις απάτες – rpn

Εκστρατεία ενημέρωσης σε όλα τα ΚΕ.ΦΙ.Ε (ΚΑΠΗ) του Δήμου...

Μία νέα εποχή προπαγάνδας: Πώς η AI επηρεάζει τις εκλογές στην Ευρώπη

Δεκάδες εθνικές, περιφερειακές και τοπικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί σε...

Μητσοτάκης: Μία ακόμα από τις μεγάλες αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου τελειώνει οριστικά

«Μία ακόμα από τις μεγάλες αδικίες του νόμου Κατρούγκαλου...

ΝΕΑ

Παλλήνη: Εκστρατεία ενημέρωσης σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου για τις απάτες – rpn

Εκστρατεία ενημέρωσης σε όλα τα ΚΕ.ΦΙ.Ε (ΚΑΠΗ) του Δήμου...

Μία νέα εποχή προπαγάνδας: Πώς η AI επηρεάζει τις εκλογές στην Ευρώπη

Δεκάδες εθνικές, περιφερειακές και τοπικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί σε...

Κάτω τα χέρια από τους εκπαιδευτικούς! – rpn

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ! Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Ο αυταρχικός δρόμος...

RPN.GR