Ο Αντώνης Λουδάρος είπε ένα ξεχωριστό παραμύθι στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ!

304

Όλοι περνάμε δύσκολες ημέρες αλλά για τα παιδιά του Συνδέσμου που παραμένουν στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης συνεχώς 24 ώρες το 24ωρο για 7 μέρες την εβδομάδα,είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.

O Πρόεδρος Κώστας Τίγκας και το Διοικητικό Συμβούλιο, θέλοντας να είναι ακόμη περισσότερο κοντά τους και με σκοπό να μην χάνουν τα παιδιά την επαφή με την καθημερινότητα τους και την ψυχαγωγία, οργάνωσαν πριν λίγες μέρες την δεύτερη διαδικτυακή αφήγηση παραμυθιού με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Αντώνη Λουδάρο .

Τους διάβασε το γνωστό παραμύθι της Μάρως Θεοδωράκη, το οποίο έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν σε παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι».

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό. «Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας».