Ο διοικητής του Τ.Α. Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης στους καταρράκτες του Ντραφίου!

319

Σήμερα το πρωϊ ο Άγγελος Χοβαρδάς,ο γνωστός σε όλους μας ”Άγγελος του Πικερμίου”,τοπικός σύμβουλος -και όχι μόνο- προσκάλεσε τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου κ. Δημήτρη Δελτσίδη.

Τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τους καταρράκτες του Ντραφίου ,το κόσμημα του Πικερμίου με το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος,προκειμένου να δει από κοντά την τοποθεσία στην οποία υπάρχει παραβατικότητα εκτός από το τουριστικό ενδιαφέρον της περιοχής.

Όχι μόνο ήρθε αλλά κατέβηκε και κάτω από το μονοπάτι.Το μονοπάτι στο οποίο πριν λίγο καιρό ο Άγγελος έπαθε πολύ σοβαρό ατύχημα,που παρά λίγο να του κοστίσει την ζωή.

Ο Άγγελος Χοβαρδάς,που μας ενημερώνει από την σελίδα του στο fb,αναμένει την εκτίμηση του διοικητή σχετικά με την εποπτεία όσο το δυνατόν του ρέματος σε αραιά διαστήματα και όχι μόνο.

Η παρουσία του διοικητή και η ανταπόκρισή του στα αιτήματα του ορεινού όγκου του Πικερμίου τον χαροποιεί ιδιαίτερα και ο Άγγελος τον ευχαριστεί πολύ.Ακολουθούν φωτο. Κ.Τ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Άγγελος Χοβαρδάς, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, δέντρο, βουνό, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση