Ο Ευβοϊκός ενώνει τέσσερις δημάρχους!

436

Ιστορική συνάντηση σήμερα Κυριακή 3 Μαϊου τεσσάρων δημάρχων και επίτευξη συμφωνίας δημιουργίας του πρώτου Αναπτυξιακού Οργανισμού στην Ελλάδα, με την επωνυμία ΕΥΔΗΜΟΣ ΑΕ

Σύμφωνα με την ανάρτηση του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού στην σελίδα του στο facebook,συναντήθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης οι Δήμαρχοι -από αριστερά στη φωτογραφία- Λευτέρης Ραβιόλος( Καρύστου), Στέργιος Τσίρκας( Μαραθώνος), Ευάγγελος Μπουρνούς (Ραφήνας-Πικερμίου) και Δημήτρης Λουκάς (Λαυρεωτικής) για την ρύθμιση των λεπτομερειών της συμφωνίας δημιουργίας για τον πρώτο Αναπτυξιακό Οργανισμό στην Ελλάδα σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο του 4674/2020.

Ακολουθεί κατά λέξη η ανάρτηση του κ.Μπουρνού:

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ-ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ
Ο ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ
Τελευταία συνάντηση σημερα το μεσημερι στο Δημοτικό Κατάστημα Ν. Μάκρης των Δημάρχων – εξ αριστερών στη φωτο- Λευτέρη Ραβιολου Καρύστου, Στέργιου Τσίρκα Μαραθώνα, Ευάγγελου Μπουρνούς Ραφήνας-Πικερμίου και Δημήτρη Λουκα Λαυρεωτικής για την ρύθμιση των λεπτομερειών της συμφωνίας δημιουργιας για τον πρώτο Αναπτυξιακό Οργανισμό στην Ελλάδα σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο του 4674/2020.
Την Τρίτη το απόγευμα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλιου πρώτος χρονικά ο δημος Ραφηνας-Πικερμιου προχώρα στην έγκριση του καταστατικού του Αναπτυξιακου Οργανισμού ΟΤΑ ΑΕ.
Το όνομα αυτού ΕΥΔΗΜΟΣ ΑΕ
Πρωτοπόροι και πάλι στον εκσυχρονισμο των Δήμων μας με το νέο νομοθετικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους δημάρχους για την συνεργασία προετοιμασίας των 3 μηνών που μεσολάβησε για να φτάσουμε στη σημερινή ολοκλήρωση των εργασιών μας.