Ο Σωτήρης Τσιόδρας ζητά βοηθό – Διαβάστε την προκήρυξη

377

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας ,το πρόσωπο των ημερών, Σωτήρης Τσιόδρας αναζητά βοηθό και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκήρυξε την πλήρωση μίας θέσης ακαδημαϊκού υποτρόφου.

Ειδικότερα, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκήρυξε χθες την πλήρωση 1 θέσης ακαδημαϊκού υποτρόφου για τις ανάγκες υποστήριξης του Επιστημονικού Υπευθύνου Σωτήρη Τσιόδρα, καθηγητή Λοιμωξιολογίας της Δ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο “Αττικόν” για την αντιμετώπιση του κορονοϊού (COVID-19).

Το γνωστικό αντικείμενο της θέσης είναι η Παθολογία, ενώ η πλήρης απασχόληση αφορά σε κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο στη Δ΄ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο “Αττικόν” με τη διάρκεια της σύμβασης να ορίζεται έως τις 31 Ιουλίου 2020.

Ο ακαδημαϊκός υπότροφος, τον οποίο θα επιλέξει ο κ. Τσιόδρας, θα έχει την ευθύνη:

α) της παρακολούθησης σε καθημερινή βάση ασθενών της Μονάδας Λοιμώξεων και το τμήμα νοσηλείας των ασθενών με λοιμώξεις,
β) συμμετοχή σε διεθνείς πολυκεντρικές μελέτες με θέμα λοιμώξεις (καταγραφή ασθενών, μέτρηση εργαστηριακών παραμέτρων), παρακολούθηση αντιμικροβιακής αγωγής και
γ) τη διδασκαλία φοιτητών της Ιατρικής Σχολής για θέματα λοιμώξεων.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που πρέπει να επισυνάψουν οι ενδιαφερόμενοι στην αίτησή τους, είναι:

α)πτυχίο Ιατρικής Σχολής,
β)άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος,
γ)ειδικότητα Παθολογία. “Ο υποψήφιος πρέπει να έχει Ειδικότητα Παθολογίας με ειδικό ενδιαφέρον στις Λοιμώξεις και ειδικότερα στις Ειδικές Λοιμώξεις, γεγονός που αποδεικνύεται από το βιογραφικό του και την προϋπηρεσία σε Μονάδα Λοιμώξεων”.
δ) σύντομο βιογραφικό σημείωμα (Μέχρι 5 σελίδες)

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα