spot_img
29.4 C
Rafina
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026
spot_img

Ο Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής επίτιμος Δημότης Επιδαύρου

 

 

 

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά για τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, αλλά και για πολλούς φίλους του από το Δήμο Επιδαύρου, ανακηρύχθηκε ο Υφυπουργός σε επίτιμο δημότη του Δήμου Επιδαύρου.
Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ όπου συνδιοργάνωσε ο Δήμος Επιδαύρου, ο σύλλογος ΜΑΝΑ και ο Α.Ο. Κορωνίς Λυγουριού , με την παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Νεκτάριου, του Βουλευτή Αργολίδας κ. Αδριανού, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Μαλτέζου, του Περιφερειακού συμβούλου κ. Γανώση, αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων καθώς και πλήθους κόσμου που γέμισε το γήπεδο, ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης απένειμε την αναμνηστική πλακέτα της ανακήρυξης στον Κο Στεφανή.

Ο υφυπουργός με παρουσία στον Δήμο Επιδαύρου, και συγκεκριμένα στην Αρχαία Επίδαυρο, από το 1980 έχει άρρηκτους δεσμούς με την περιοχή και τους κατοίκους της. Όπως και ο ίδιος χαρακτηριστικά δήλωσε :’’αισθάνομαι ως φυσικό επακόλουθο της αγάπης μου προς τον τόπο, να γίνω δημότης Επιδαύρου’’. 

Η πολυεπίπεδη, ανιδιοτελής, προσφορά του σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, η ανέλιξη του στην κορυφαία θέση της ιεραρχίας του ελληνικού στρατεύματος αλλά και η συνέχιση της προσφορά του σε θέσεις ευθύνης είναι τα στοιχεία που μας κάνουν υπερήφανους για την επαφή του τόπου μας με τον κ. Στεφανή. 

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, και αυτό τιμήσαμε εχθές, άνθρωποι οι οποίοι δεν κατάγονται από τον τόπο μας, να νοιώθουν το Δήμο μας ή κάποιο δημοτικό διαμέρισμα του, σαν χωριό τους. Ο Δήμος μας προσέλκυε και προσελκύει πολλούς ανθρώπους που διέπρεψαν στον τομέα τους να μένουν ημιμόνιμα ή μόνιμα εδώ και όταν τους ρωτούν για τον τόπο που αγαπούν να λένε την Επίδαυρο, χωρίς να το πολυσκεφτούν. 

Αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους τους θέλουμε δίπλα μας. Θέλουμε να μας δώσουν λίγο από την αύρα τους και την αγάπη τους για την εξέλιξη του τόπου μας, θέλουμε να τους ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να τους υποδεχθούμε στον Δήμο μας. 

Ένας τέτοιος φίλος της Επιδαύρου είναι και ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής ο οποίος είναι πλέον επίτιμος δημότης Επιδαύρου και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία του.

Ο Δήμαρχος
Αναστάσιος Κ. Χρόνης

Αυτή την εβδομάδα

Σάκης Ρουβάς: Από την ποπ σκηνή στις επενδύσεις – Τι είναι γνωστό για την περιουσία του

Πέρα από την πολυετή παρουσία του στη μουσική και...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου συνεδριάζει (και) για το λιμάνι, την Παρασκευή 17 Ιουλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου συνεδριάζει την Παρασκευή 17...

Πάτρα: Πυροσβέστες απεγκλώβισαν 2χρονο κοριτσάκι από κλειδωμένο αυτοκίνητο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην Πάτρα, όταν...

Ραφήνα: Αυξημένη κίνηση στο λιμάνι σήμερα με 15 αναχωρήσεις – Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων

Σε υψηλούς ρυθμούς κινείται η έξοδος των καλοκαιρινών αδειούχων,...

Πέθανε στα 47 του ο μουσικός Γιώργος Λαγογιάννης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...

ΝΕΑ

Πάτρα: Πυροσβέστες απεγκλώβισαν 2χρονο κοριτσάκι από κλειδωμένο αυτοκίνητο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην Πάτρα, όταν...

Πέθανε στα 47 του ο μουσικός Γιώργος Λαγογιάννης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 14/7

Σήμερα Τρίτη Κριέ μου, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο...

RPN.GR