Ο υφυπουργός – ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ – που βρίσκεται παντού!

522

Το πρωί και όταν λέμε πρωί , εννοούμε ξημερώματα, λέει καλημέρα στα λιγοστά , αλλά άξια στελέχη του γραφείου του. Στη συνέχεια…..

Τον καφέ του μπορεί να τον πίνει, όπως πριν πολλά χρόνια όταν ήταν Ανθυπίλαρχος , σε πλαστικό “σπαστό” κυπελλάκι, μέσα στο ελικόπτερο ή σε ένα ταχύπλοοο και πριν τελειώσει ο καφές του να είναι είναι απο τις Καστανιές μέχρι το Καστελόριζο.

Να τρέχει στα φυλάκια να δίνει κουράγιο στα στελέχη και μετά από λίγο , ενώ όλοι νομίζουν ότι είναι στον Έβρο, να βρίσκεται σε κάποιο νησί.

Μόνο ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, μπορεί και αντέχει σε τέτοιους ρυθμούς και πως να μην αντέχει όταν σε ίδιους ρυθμούς “τρέχουν” στρατιώτες, αστυνομικοί , πυροσβέστες και λοιπά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ίδιο συνέβη και χθες…..

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 επισκέψεις στις νήσους Λέσβο και Χίο.

Κατά τη διάρκεια των επίσκεψεών του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τα Στρατηγεία της 98 ΑΔΤΕ (Λέσβος), της 96 ΑΔΤΕ (Χίος) και το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές τους στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών.

Επίσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΠΑΝΑΓΙΑΣ», ενώ συμμετείχε και σε ημερήσιες και νυχτερινές επιχειρησιακές πλεύσεις με σκάφη και πλωτά μέσα του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος.