Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 13/10/20

94

 

Κριός
Είναι εύκολο να δαπανήσεις αναίτια χρόνο και χρήμα σε πρακτικές υποθέσεις αν πέσεις με τα μούτρα πριν κάνεις την ανάλογη προετοιμασία.

Ταύρος
Η σχέση με τα παιδιά σου και τα ερωτικά σου δεν θα είναι ποτέ άμοιρα αστάθμητων παραγόντων, έχε το κατά νου σήμερα.

Δίδυμοι
Εύκολα σε απορροφούν δουλειές σπιτιού και οικογενειακά θέματα και παραμελείς σημαντικές εκκρεμότητες επειδή βασικά δεν θέλεις ν’ ασχοληθείς.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Καρκίνος
Μοίρασε σωστά τον χρόνο σου ανάμεσα στην κουβέντα για κάτι και σε αυτά που χρειάζεται να γίνουν για κάτι, επειδή ρέπεις υπερβολικά στο πρώτο.

Λέων
Όσο και να τα μετρήσεις τα κουκιά δεν θα βγαίνουν αυτά που θέλεις, αλλά είναι μια καλή απασχόληση για να αναβάλλεις να ασχοληθείς με μια ουσιαστική λύση.

Παρθένος
Βεβαίως και να δώσεις προτεραιότητα στα δικά σου, απλώς να ‘σαι σίγουρος ότι δεν αναλώνεσαι κυρίως σε επαναλήψεις επειδή διστάζεις να δοκιμάσεις κάτι νέο.

Ζυγός
Να φροντίσεις άμεσα οποιαδήποτε σωματική ενόχληση έχεις, όμως σε δεύτερο χρόνο σκέψου μήπως κάνεις και τίποτα για το συναισθηματικό/χρηματικό αίτιο.

Σκορπιός
Μερικές φορές δεν χωράνε χίλιοι καλοί και κάποιοι χρειάζεται να μείνουν απ’ έξω. Μην κάνεις υπερβολική προσπάθεια να συμπεριλάβεις όποιον δεν πολυθέλει.

Τοξότης
Ωραίο είναι να έχεις στόχους και φιλοδοξίες απλώς, για να μην χάνεις τον χρόνο σου άδικα, τσέκαρε πρώτα τι χώρος υπάρχει όντως για οτιδήποτε ορέγεσαι.

Αιγόκερος
Το κλασσικό σου θέμα που έχεις κάτι καλό και δεν παίρνεις χρόνο να το ευχαριστηθείς γιατί κολλάς στο παρακάτω. Κρίμα είναι.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Υδροχόος
Μερικά πράγματα, όσο και να τ’ αναλύσεις, όσο και να τα εκλογικεύσεις, πατάνε πιο βαθιά από ό,τι πάει το μυαλό σου, γι’ αυτό να ‘σαι ελαστικός.

Ιχθύες
Με το κουτσομπολιό και τις παρεμβάσεις είναι θέμα χρόνου να πέσεις πάνω σε ζόνγκ, γι’ αυτό καλύτερα βοήθα και σχολίασε εκεί που σου το ζητούν.