Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Κυριάκο Πολυδώρου από τον Γέρακα:Η παράκληση της οικογένειας

6150

Η οικογένεια του Χριστόφορου Πολυδώρου, θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό του πρωτότοκου της, Κυριάκου, μόλις 19 ετών, ενός νέου με όλα τα χαρακτηριστικά που προσωποποιούν την ευγένεια, την καλοσύνη, την οξυδέρκεια πνεύματος και προπαντός, το διαρκές χαμόγελο!

Ο Κυριάκος, αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Γέρακα, πέτυχε να εισαχθεί στην σχολή ψηφιακών συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά, σχετικά πρόσφατα ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στην Κύπρο και επανερχόμενος στον Γέρακα, σχεδίαζε το μέλλον του με τα όνειρα και την αισιοδοξία που χαρακτηρίζουν τους νέους της ηλικίας του.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία των συνομήλικων του, με μόνιμη ζωγραφιά στο πρόσωπο,  το ανοιχτό χαμόγελο και με ανεπτυγμένο το αίσθημα αλληλεγγύης προς ανθρώπους που είχαν ανάγκη συμπαράστασης, ήταν σημείο αναφοράς και μαγνήτης έλξης για όσους τον γνώριζαν και τον συναναστρέφονταν.

Η αποχαιρετιστήρια τελετή του Κυριάκου θα γίνει την Τρίτη, 13 Οκτωβρίου στις 12μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Γέρακα  και κατά παράκληση της οικογένειας του, αντί στεφάνου, να υποστηριχθεί η Κιβωτός του Κόσμου του Πατέρα Αντωνίου, εκπρόσωπος της οποίας θα βρίσκεται στην είσοδο του Ιερού Ναού καθ΄ όλη τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας και  να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, μάσκες στον εξωτερικό χώρο και οι ενδεδειγμένες αποστάσεις.

Επίσης: παρακαλούνται οι φίλοι και γνωστοί που θα προσέλθουν στον αποχαιρετισμό του Κυριάκου, ενδυματολογικά να επιλέξουν ένα μπλουζάκι με άσπρο ή μωβ απόχρωσης, χρώματα που αγαπούσε ιδιαίτερα ο Κυριάκος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πατέρας του εκλιπόντος,αθλητής, Χριστόφορος Πολυδώρου είναι μέλος της  Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων καθώς και της Εθνικής Ελλάδος.