Οι “δράσεις” του Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Αυγερινού.

347

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων του συναντήσεων με τους εκπροσώπους της Πυροσβεστικής της Ανατολικής Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Αυγερινός υποδέχτηκε στο γραφείο του σήμερα τον Διοικητή του 12ου Πυροσβεστικού Σώματος Παλλήνης, κ. Γιάννη Κώστα.

Αφού έγινε ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη από τον Διοικητή για την τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή, η συζήτηση στράφηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Παλλήνη λόγω των πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων και στους τρόπους με τους οποίους αυτά μπορούν να ξεπεραστούν προς το όφελος και την ασφάλεια των πολιτών

Με στόχο την ενημέρωση των ηλικιωμένων συμπολιτών μας σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας, αρμόδιο κλιμάκιο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες επισκέψεις :

  1. στο Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου την Δευτέρα 09/12/2019 με θέμα : «Πρόληψη και Διαχείριση των Αισθητηριακών Διαταραχών-‘Οραση και Ακοή»
  2. στο Κ.Α.Π.Η. Ραφήνας την Παρασκευή 13/12/2019 με θέμα : «Πρόληψη και Διαχείριση των Αισθητηριακών Διαταραχών-‘Οραση και Ακοή».