Οι μεγαλύτερες εταιρείες εμπιστεύονται το ”Λογοδρόμιο” του Πικερμίου!

396

Βρισκόμαστε στο Πικέρμι,στην οδό Αγίου Χριστοφόρου στο βιβλιοπωλείο ΛΟΓΟΔΡΟΜΙΟ που από το 2016 λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και κουλτούρα.

Ιδιοκτήτρια η Ειρήνη Μαφούτη,μια νέα κοπέλα που βρίσκεται από το πρωί έως το βράδυ εκεί,πρόθυμη και γελαστή,προσπαθώντας να εξυπηρετήσει με όλη της την καρδιά τους πελάτες,με συνέπεια και πολύ καλές τιμές.

Μια κοπέλα,που το παιδικό της όνειρο ήταν να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο,και με πολλές δυσκολίες-εν μέσω κρίσης-το κατάφερε!Και είναι εκεί,συνέχεια,προσπαθώντας να το εξελίξει,να φέρει ότι καινούργιο και καλύτερο υπάρχει στην αγορά!

Το βιβλιοπωλείο Λογοδρόμιο έχει τη μεγάλη χαρά και τιμή να έχει πλέον στον χώρο του δυο σπουδαίες εταιρείες με μακρόχρονη ιστορία στην γραφική ύλη.

Τα στυλό Sheaffer τα οποία υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά για πάνω από 100 χρόνια,και τα Notebook Zequenz ,τα οποία είναι χειροποίητα και ανοίγουν σε 360 μοίρες με υψηλής ποιότητας χαρτί και με ενσωματωμένο μεταλλικό σελιδοδείκτη.

Δώρα για εσάς η και για τους αγαπημένους σας!

Το ΛΟΓΟΔΡΟΜΙΟ επίσης αναλαμβάνει εκτυπώσεις,φάξ,αποστολή email,σφραγίδες,μελάνια εκτυπωτών,επαγγελματικές κάρτες,βιβλιοδεσίες,πλαστικοποίηση ,σάρωση δεδομένων.

Όταν έρχεται η ώρα να αγοράσουμε σχολικά και χαρτικά είδη οφείλουμε να θυμόμαστε ότι καταναλώνοντας τοπικά στηρίζουμε την οικονομία μας, την πόλη μας, το Πικέρμι και την Ραφήνα μας. Μειώνουμε την ανεργία, αφού διοχετεύοντας όσα χρήματα διαθέτουμε στην τοπική  αγορά, συμβάλλουμε να διατηρηθούν θέσεις εργασίας. Κ.Τ