Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω – Πως ο 86χρονος σκότωσε το στερνοπαίδι του

338

Την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Μηλέα (Σκλήβα) Ζαχάρως, στην Ηλεία προσπαθούν να ξεμπερδέψουν οι Αρχές της περιοχής, με συνεχείς ανακρίσεις που διεξάγουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του law&order, ο 86χρονος πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν από τους γιους του, πριν στρέψει τo όπλο προς το μέρος του και δώσει τέρμα στη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας, αλλά φαίνεται πως οι προστριβές, μεταξύ του 86χρονου πατέρα και του 45χρονου γιου του, είχαν ξεκινήσει πολύ καιρό πριν.

Πατέρας και γιος δεν ήταν η πρώτη φορά που λογομαχούσαν. Αυτή ήταν όμως η τελευταία, καθώς ο 86χρονος πήρε το όπλο, πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά τα τελευταία χρόνια, ενώ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, βρήκαν ένα σημείωμα, το οποίο είναι πιθανό να προσφέρει απαντήσεις.

Ο συνταξιούχος 86χρονος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα και είχε εννέα παιδιά, ενώ η σύζυγός του είχε πεθάνει πριν χρόνια.

Ο μικρότερος γιος του, είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο.

Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει. Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Η συνάντηση αυτή ήταν και η τελευταία.

Τα υπόλοιπα αδέρφια του τον περίμεναν για να ξεκινήσουν το φαγητό, αλλά τελικά ενημερώθηκαν για την τραγωδία που είχε σημειωθεί λίγο νωρίτερα στην οικογένειά τους.

Η αστυνομία αναζητά απαντήσεις για τους λόγους που οδήγησαν τον 86χρονο στο έγκλημα και ακολούθως στην αυτοκτονία, ενώ κομβικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχει ο λόγος των προστριβών μεταξύ του συνταξιούχου εκπαιδευτικού και του 45χρονου γιου του.