spot_img
18 C
Rafina
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Οικονόμου: Ανανεώνουμε τον στόλο των Τρόλεϊ με νέα οχήματα-rpn

 

 

Το αμαξοστάσιο των Τρόλεϊ στην Νέα Φιλαδέλφεια (Κόκκινος Μύλος) επισκέφτηκε, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, προκειμένου να εξετάσει μία σειρά ζητημάτων, που αφορούν την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και του παρεχόμενου συγκοινωνιακού έργου των Τρόλεϊ προς τους πολίτες.

Ο αρμόδιος Υφυπουργός, άκουσε και κατέγραψε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων, σχετικά με την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας, την ποιότητα εργασίας των οδηγών, αλλά και την προστασία τους στο πλαίσιο της δύσκολης καθημερινότητάς τους.

Στην συνέχεια ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και με τον Διευθύνοντα Συμβούλο της Ο.ΣΥ, Στέφανο Αγιάσογλου, τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγής της Ο.ΣΥ., Γιώργο Δρόση. Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στα Τρόλεϊ (πρώην ΗΛΠΑΠ), Στέλιος Ινεπέκογλου, έθεσε τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών στάθηκε στον εκσυγχρονισμό του στόλου των Τρόλεϊ με τα 200 νέα οχήματα, τα οποία προβλέπονται μέσω του διαγωνισμού που θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσε: «Η αναβάθμιση του στόλου των Τρόλεϊ και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων είναι προτεραιότητές μας. Η ασφάλεια και η ποιότητα της καθημερινότητας τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτες. Με τα νέα 200 Τρόλεϊ, προχωράμε σε έναν σύγχρονο και πιο αποδοτικό στόλο, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών για ποιοτική και ασφαλή καθημερινότητα».

Αυτή την εβδομάδα

Στην Τριγλία Ραφήνας ο Φάμπιο Ταβάρες

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει με μεγάλη...

Δηλώσεις προπονητών και παικτών μετά το τέλος του αγώνα Τριγλίας Ραφήνας-Μάχης Μαραθώνα 4-1

Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών και παικτών μετά το...

Αρώνια στο παντοπωλείο «Ελλάδος Γεύσεις»: Γεύση από τη φύση, στη Ραφήνα

Χυμός παγωμένος στο ποτήρι, άλειμμα πάνω σε φρεσκοψημένο ψωμί...

Φέρε τη φίλη σου στον Παλαιστικό Ραφήνας Πικερμίου και κερδίστε και οι δύο 50% έκπτωση!

Η γυμναστική γίνεται ακόμη πιο ωραία με παρέα! Ο...

Στο Ε.Ε.Α. σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣ Αλέξης Τσίπρας – Live Streaming

Με στόχο να θέσει στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης...

ΝΕΑ

Στην Τριγλία Ραφήνας ο Φάμπιο Ταβάρες

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει με μεγάλη...

Αρώνια στο παντοπωλείο «Ελλάδος Γεύσεις»: Γεύση από τη φύση, στη Ραφήνα

Χυμός παγωμένος στο ποτήρι, άλειμμα πάνω σε φρεσκοψημένο ψωμί...

Στο Ε.Ε.Α. σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣ Αλέξης Τσίπρας – Live Streaming

Με στόχο να θέσει στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης...

Ξεκίνησε ο καθαρισμός φρεατίων στον Δήμο Παλλήνης

Ξεκίνησε ο καθαρισμός φρεατίων στον Δήμο Παλλήνης – Πρώτες...

Καιρός: Έως 9 μποφόρ στο Αιγαίο την Τετάρτη – Πού αναμένονται βροχές

Η Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι η πιο...

RPN.GR