spot_img
14.7 C
Rafina
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Ολοκληρώθηκαν τα καλοκαιρινά προγράμματα του Δήμου Παλλήνης (Αθλητικό Camp και Ανοιχτό Καλοκαιρινό Σχολείο)

Με πολλά παιδικά χαμόγελα ολοκληρώθηκαν τα καλοκαιρινά προγράμματα (Αθλητικό Camp και Ανοιχτό Καλοκαιρινό Σχολείο) του Δήμου Παλλήνης στις 12 Ιουλίου.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, δήλωσε: “Τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός των παιδιών είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της επιτυχίας των νέων καλοκαιρινών προγραμμάτων του Δήμου Παλλήνης. Το Αθλητικό Camp και το Ανοιχτό Καλοκαιρινό Σχολείο θα εμπλουτιστούν την επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τα παιδιά. Και φυσικά, όπως έχουμε δεσμευτεί, θα καλύψουμε τις ανάγκες περισσότερων οικογενειών, σε όλο τον Δήμο μας”.
Ο Δήμαρχος ακόμη ευχαριστεί την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Φιλίτσα Δασκαλάκη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Θάνο Οικονόμου, οι οποίοι είχαν την επιμέλεια του σχεδιασμού και της λειτουργίας των προγραμμάτων, όπως και τις υπηρεσίες του Δήμου για την άρτια υποστήριξη.

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR