Μόλις δέκα μέρες απομένουν για τη μεγαλύτερη γιορτή του Στίβου – και όχι μόνο – στη χώρα μας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας! Μαζί του, όπως κάθε χρόνο, ο ενθουσιασμός κορυφώνεται και στις παράλληλες δράσεις, ανάμεσά τους και τα Kids Run που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Κυριακή στη Ραφήνα και το Πικέρμι.
Οι συμμετοχές των παιδιών έχουν ήδη ξεπεράσει τον τριψήφιο αριθμό, τόσο στη Ραφήνα όσο και στο Πικέρμι, δείχνοντας τη μεγάλη αγάπη της τοπικής κοινωνίας για τον αθλητισμό και τη συμμετοχή.
♀️ Στη Ραφήνα, η εκκίνηση θα δοθεί από τη Διασταύρωση έως το Άγαλμα των Δρομέων,
♂️ Στο Πικέρμι, από την ELBISCO έως την Εκκλησία.
Τα ραντεβού και στους δύο χώρους έχουν οριστεί λίγο μετά τις 8:00 το πρωί, όπου οι μικροί δρομείς θα παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής τους, σύμφωνα με τις λίστες που έχουν σταλεί από τους γονείς.
Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι δηλώσεις πρέπει να είναι υπογεγραμμένες από τους γονείς ή κηδεμόνες. Δηλώσεις που έχουν σταλεί ανυπόγραφες ή με απλό e-mail χωρίς έντυπη εξουσιοδότηση δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη.
Ο Δήμος Ραφήνας–Πικερμίου έχει εξασφαλίσει μετάλλια της διοργάνωσης, για όλα τα παιδιά που θα τρέξουν που φέτος φέρουν επάνω τους ένα ξεχωριστό σύμβολο, τη Σβούρα.
Η Σβούρα δεν είναι τυχαία επιλογή. Είναι σύμβολο παιδικού παιχνιδιού, χαράς, ισορροπίας και κίνησης, αλλά και ένας τρόπος να θυμηθούμε ότι κάθε κύκλος ενέργειας και συμμετοχής επιστρέφει στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε — στην κοινότητα, στην πόλη μας, στα παιδιά της.
Ο αθλητισμός, το παιχνίδι και η χαρά της συμμετοχής είναι το πραγματικό μήνυμα αυτής της μέρας. Γιορτάζουμε όλοι μαζί — γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικοί και εθελοντές — σε μια διοργάνωση που ενώνει τη Ραφήνα και το Πικέρμι κάτω από το ίδιο πνεύμα.
Για όσους δεν έχουν ακόμη συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής, μπορούν να τη βρουν αναρτημένη στο επίσημο site του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου.
Πληροφορίες: 22940 26315



































