spot_img
12.5 C
Rafina
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Παλλήνη: Απονομή του Βραβείου «ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ» στον αριστεύσαντα μαθητή του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου – rpn

 

 

 

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Παλλήνης, πραγματοποιήθηκε η Απονομή του Βραβείου «Μάριος Τόκας», που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την Ανατολική Αττική, στον αριστεύσαντα του σχολικού έτους 2024–2025 απόφοιτο της Γ’ Γυμνασίου, Περσέα Τριανταφύλλου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, απένειμε το βραβείο «Μάριος Τόκας», συνοδευόμενο από έπαθλο ύψους 1.500 ευρώ, το οποίο αποτελεί μία τιμητική και συμβολική διάκριση, που αναγνωρίζει την προσπάθεια, την αριστεία και την αγάπη των νέων για τη γνώση και την τέχνη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Δημήτρης Δαμάσκος, κατά τον χαιρετισμό του, μεταφέροντας τις ευχές και του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, συνεχάρη θερμά τον βραβευθέντα μαθητή Περσέα Τριανταφύλλου, τονίζοντας: «Η απονομή αυτού του επάθλου δεν είναι μόνο μια οικονομική ενίσχυση. Είναι πράξη αναγνώρισης, ενθάρρυνσης και εμπιστοσύνης στους νέους που αγωνίζονται με συνέπεια και όνειρα. Ο μεγάλος Μάριος Τόκας, του οποίου το όνομα φέρει το βραβείο, μας δίδαξε ότι η μουσική και η παιδεία είναι αχώριστα στοιχεία δημιουργίας και προόδου. Θέλω να συγχαρώ τον Διευθυντή του Μουσικού Γυμνασίου Αλέξανδρο Γαλανόπουλο και τους καθηγητές του για το σπουδαίο έργο που επιτελείται εδώ. Το Πειραματικό Μουσικό Σχολείο Παλλήνης αποτελεί φάρο παιδείας και πολιτισμού για ολόκληρη την Ανατολική Αττική και όχι μόνο. Στην Περιφέρεια Αττικής πιστεύουμε στις δυνατότητες της νέας γενιάς και στηρίζουμε κάθε δράση που οικοδομεί μια κοινωνία γνώσης, πολιτισμού και αξιών. Εύχομαι σε όλους καλή πρόοδο και να συνεχίσετε με προσπάθεια και συνέπεια να στοχεύετε ψηλά».

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR