Παλλήνη: Άρπαξαν χρυσές λίρες, 4.000 ευρώ και κοσμήματα από 83χρονο

1122

 

Διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν σε σπίτι ηλικιωμένου στην Παλλήνη κι αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, εντόπισαν τη λεία τους, άρπαξαν τις χρυσές λίρες και τα κοσμήματα και κατάφεραν να εξαφανιστούν.
Τα οσμήματα απροσδιόριστης αξίας, 60 χρυσές λίρες, αλλά και μετρητά που φτάνουν τα 4.000 ευρώ.

Ο 83χρονος ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι η περιουσία του είχε κάνει «φτερά», ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς, οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 11:00 το πρωί.

Όλα δείχνουν ότι οι κακοποιοί γνώριζαν ότι ο 83χρονος είχε λίρες και κοσμήματα στο σπίτι κι όταν βρήκαν την κατάλληλη στιγμή, μπήκαν στη μονοκατοικία και τα άρπαξαν.

Οι ηλικιωμένοι το τελευταίο διάστημα έχουν δεχθεί απανωτές επιθέσεις από διαρρήκτες, ενώ η περιοχή της Παλλήνης και του Κορωπίου έχει αρκετά συχνά καταγγελίες για δράση οργανωμένων κυκλωμάτων, ληστών και διαρρηκτών.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εντοπίσουν μάρτυρες που ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα να είχαν εντοπίσει ύποπτες κινήσεις αγνώστων γύρω από το σπίτι του ηλικιωμένου, ενώ DNA και αποτυπώματα ενδεχομένως να τους οδηγήσουν σε συγκεκριμένα άτομα που είναι γνωστά στις Αρχές.