Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίας Κυριακής

493

Στον φερώνυμο ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στα Σπάτα, τελέστηκε χθες το απόγευμα πανηγυρικός εσπερινός προεξάρχοντος του ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου Γενναδίου Κουτσόπουλου.

Ο Πανοσιολογιότατος ιεροκήρυκας στο κηρυγμά του και αναφερόμενος στο βίο της Αγίας Κυριακής , αναφέρθηκε στο νόημα και στη γνήσια χριστιανική αγάπη, η οποία για να είναι αληθινή θα πρέπει να είναι και έμπρακτη.

Μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού ακολούθησε ιερά λιτανεία και αρτοκλασία , μετά το πέρας της οποίας ο εφήμεριος του ιερού ναού,

ο αιδεσιμολογιότατος πατήρ Παναγιώτης Ευσταθίου ευχαρίστησε τους παρόντες και συλλειτουργούντες κληρικούς, το χριστεπώνυμο πλήθος, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και όλους όσοι προσφέρθηκαν για την προετοιμασία της ιεράς πανηγύρεως.

Σήμερα Κυριακή τελέστηκε αρχιερατική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ Νικολάου, ενώ το απόγευμα θα τελεσθεί ο μεθέορτος εσπερινός και η ιερά παράκληση.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ