Πάνω από 650 χιλιάδες ευρώ η ζημία των θυμάτων του ψευτογιατρού του Κορωπίου

373

Περισσότερες από 650 χιλιάδες ευρώ ήταν η οικονομική ζημία που είχε προκαλέσει ο ψευτογιατρός του Κορωπίου, Νίκος Κοντοστάθης, σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr στα θύματα του.

Μάλιστα οι περιπτώσεις με τις οποίες είχε ασχοληθεί με τα γνωστά, ολέθρια αποτελέσματα, καθώς κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες όπως έχει αποκαλύψει το lawandorder.gr, έχουν χωριστεί σε 4 κατηγορίες

Μάλιστα οι περιπτώσεις με τις οποίες είχε ασχοληθεί με τα γνωστά, ολέθρια αποτελέσματα, καθώς κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες όπως έχει αποκαλύψει το lawandorder.gr, έχουν χωριστεί σε 4 κατηγορίες.

Η συνολική ζημία που κατηγορείται πως προκάλεσε στους ανθρώπους στους οποίους εμφανιζόταν ως γιατρός και υποσχόταν «πλήρη ίαση» είναι 670.905 ευρώ.

Συγκεκριμένα για τις 12 συνολικά περιπτώσεις ανθρωποκτονιών που κατηγορείται, η οικονομική ζημία που τους προκάλεσε ήταν 386.902 ευρώ.

Για τις 8 περιπτώσεις ατόμων που έπασχαν από διάφορες μορφές καρκίνου, με τις οποίες φέρεται να ενεπλάκη, κατηγορείται πως προκάλεσε οικονομική ζημία 90.650 ευρώ.

Οικονομική ζημία ύψους 91.853 ευρώ κατηγορείται πως προκάλεσε σε άλλα 8 άτομα που έπασχαν από χρόνιες σοβαρές παθήσεις.

Σε άλλα 2 άτομα, στα οποία υποσχόταν ίαση παρά το γεγονός πως είχαν σοβαρές βλάβες λόγω ατυχημάτων, κατηγορείται πως προκάλεσε ζημία, 101.500 ευρώ.

Μάλιστα ο Νίκος Κοντοστάθης χρησιμοποιούσε 4 τηλεφωνικές συνδέσεις για να επικοινωνεί με τα θύματα του.

Για κάθε τηλεφωνικό αριθμό είχε και την αντίστοιχη ιδιότητα που παρουσιαζόταν, δηλαδή σαν Ιατρός ή Βοτανολόγος ή πιλότος της πολεμικής αεροπορίας.

Παράλληλα χρησιμοποιούσε και διάφορα επώνυμα ανάλογα με τον τηλεφωνικό αριθμό και την ιδιότητα.

Έτσι σε κάποιους συστηνόταν ως «Κόντος», σε άλλους ως «Παπαχρήστου» και σε άλλους ως «Νικολάου».

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ