spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Παπακαλιάτης: Σοβαρό τροχαίο με τον πατέρα του – rpn

 

 

 

Ώρες αγωνίας για τον γνωστό επιχειρηματία Μανώλη Παπακαλιάτη και την οικογένεια του, καθώς ο 76χρονος έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου και ειδικότερα παράσυρσης επί της οδού Κρασαδακη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Ηράκλειο.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης, από τους πιο γνωστούς και παλιούς επιχειρηματίες, στον τομέα του τουρισμού, τραυματίστηκε βαρύτατα νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως αναφέρει το Cretalive, ο 76χρονος επιχειρηματίας είναι πολυτραυματίας, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη ενώ όπως έχει γίνει γνωστό έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον.

Ειδικότερα και σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, φέρει τραύμα στο κεφάλι, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ ακόμα φέρει τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σε σπονδυλική στήλη, στη μέση, σε λεκάνη και μηρό, ενώ φέρει και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μεσάνυχτα υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο που ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις τέσσερις τα ξημερώματα ενώ υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του, συγγενείς και φίλοι.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR