Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του 22χρονου Ιωάννη Κουτρουμπάνου, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Δασιά της Κέρκυρας, την Τετάρτη 13 Αυγούστου.
Ο νεαρός δικυκλιστής διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
Ο Ιωάννης ήταν γιος του γνωστού και καταξιωμένου προπονητή στίβου, Σάκη Κουτρουμπάνου, ο οποίος έχει αφήσει σημαντικό αποτύπωμα στον αθλητισμό, έχοντας διατελέσει προπονητής της Παναχαϊκής και σήμερα υπηρετώντας ως τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορειοδυτικής Πελοποννήσου.
Ο 22χρονος αφήνει πίσω τον πατέρα του, τη μητέρα του και τις δύο αδελφές του. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει ιδιαίτερα τον αθλητικό κόσμο και την πόλη της Πάτρας, όπου η οικογένεια Κουτρουμπάνου είναι ιδιαίτερα αγαπητή και σεβαστή.
Η απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου έχει προκαλέσει κύμα θλίψης και αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης καταφθάνουν στην οικογένεια. Συλλογικότητες, αθλητικοί σύλλογοι και φίλοι εκφράζουν με λόγια συγκίνησης τον πόνο και τη συμπαράστασή τους.
Η κηδεία του Ιωάννη θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, καθώς η οικογένεια επιθυμεί να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της γιο και αδελφό με ηρεμία και σεβασμό.



































