spot_img
14.4 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Περιφέρεια Αττικής για Δούρου ΣΥΡΙΖΑ και “επαγγελματίες αλληλέγγυους”: Μόνον πόνο ξέρουν να πουλούν, όχι ελπίδα

 

 

 

Για την κα Δούρου, το ΣΥΡΙΖΑ και τους “επαγγελματίες αλληλέγγυους”, η ανθρωπιά έχει μόνον κομματική αξία

Απούσα η κα Δούρου από τη συμμαχία αλληλεγγύης της Περιφέρειας Αττικής, για τους λαούς Τουρκίας και Συρίας που επλήγησαν από τους σεισμούς

Εδώ και μέρες, η Περιφέρεια και οι Δήμοι της Αττικής έχουν οργανώσει μια τεράστια επιχείρηση ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης, σε συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση, συγκεντρώνοντας ανθρωπιστική βοήθεια και είδη πρώτης ανάγκης, για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία που επλήγησαν από τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς. Σε καθημερινή σχεδόν βάση συλλέγεται και αποστέλλεται η βοήθεια αυτή, με πιο πρόσφατη τη σημερινή αποστολή 50 φορτηγών με κάθε είδους υλικό από την Περιφέρεια Αττικής. Σε αυτή την προσπάθεια της Αυτοδιοίκησης και των πολιτών της Αττικής, έχει λάμψει με την απουσία της τόσο η κα Δούρου, όσο και οι κάθε λογής δήθεν “επαγγελματίες” αλληλέγγυοι, που θεωρούν ότι μόνον αυτοί είναι ευαίσθητοι απέναντι στον ανθρώπινο πόνο κι ότι οι πράξεις αλληλεγγύης, πρέπει να εξαργυρώνονται κομματικά.

Η επιλεκτική ανακύκλωση στα μέσα ενημέρωσης μιας φωτογραφίας που τραβήχθηκε στο χώρο συγκέντρωσης της βοήθειας ( στην οποία αποτυπώνεται ποσότητα ρούχων που λόγω του ότι ήταν σε κακή κατάσταση και φθαρμένα, και για το λόγο αυτό δεν μπορούν να αποσταλούν ως βοήθεια, αλλά θα πήγαιναν για ανακύκλωση), έδωσε την ευκαιρία να βγουν από το “καβούκι” που ήταν κρυμμένοι όλες τις προηγούμενες ημέρες οι αλληλέγγυοι του ΣΥΡΙΖΑ. Με την φωτογραφία αυτή επιχειρούν με γκαιμπελικές μεθόδους να αμαυρώσουν την τεράστια προσπάθεια που γίνεται, από την οποία οι ίδιοι δήλωσαν απόντες.

Δυστυχώς γι΄ αυτούς, μόνο η μικροψυχία και η συκοφαντία έχει κομματική σημαία κι αυτή είναι της κας Δούρου, του ΣΥΡΙΖΑ και των διάφορων «επαγγελματιών αλληλέγγυων» που έχουν στη δούλεψή τους, που μοναδική τους έννοια είναι να συκοφαντούν την Ελλάδα και το λαό της.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι και το ίδιο κόμμα που δεν έχει πει ούτε μια καλή κουβέντα για τους Έλληνες λιμενικούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη στο Αιγαίο ενάντια στους Τούρκους δουλέμπορους. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι και το ίδιο κόμμα που δεν τους ακούσαμε να λένε ένα μπράβο στους άντρες της ΕΜΑΚ που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην Τουρκία σώζοντας ανθρώπινες ζωές. Προφανώς τους προκαλεί αλλεργία η στολή που φορούν οι Έλληνες Λιμενικοί και Πυροσβέστες.

Δεν περιμένουμε λοιπόν από αυτούς τους μικρόψυχους ανθρώπους, να αναγνωρίσουν την προσπάθεια που κάνουμε ως Αυτοδιοίκηση, γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι το εμπόριο του ανθρώπινου πόνου και η μικροκομματική του εκμετάλλευση.
Μόνον πόνο ξέρουν να πουλούν, όχι ελπίδα.

Στη δική τους μικροψυχία απαντάμε με περισσότερη ανθρωπιά, έμπρακτη αλληλεγγύη, δράσεις ελπίδας. Γιατί στο τέλος, το φως νικά πάντα το σκοτάδι.

 

Αυτή την εβδομάδα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 21/12/2025

https://youtu.be/S7AFs_PQBaY

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Λευκή Νύχτα Ραφήνας: όταν η πόλη έγινε γιορτή – φωτογραφίες – πολλά βίντεο RPN

Η Ραφήνα έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια από...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

ΝΕΑ

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

RPN.GR