spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Πέθανε ξαφνικά γνωστός αστρολόγος

 

 

 

Συντετριμμένοι είναι συγγενείς, φίλοι αλλά και οι κάτοικοι στην Αμάρυνθο της Εύβοιας μετά τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού αστρολόγου Γιάννη Ριζόπουλου έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ.

Τον άτυχο άνδρα είδαν πεσμένο στο έδαφος αστυνομικοί που περνούσαν από το σημείο εκείνη την ώρα. Αμέσως έκαναν προσπάθειες ανάνηψης αλλά μάταια καθώς ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Ο γνωστός αστρολόγος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών στο evima.gr δεν γνώριζαν καλά τον άτυχο αστρολόγο, καθώς τον τελευταίο ένα μήνα είχε εγκατασταθεί στην Αμάρυνθο.

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν στα social media.

rizopoulos
@Niki Liarostathi
rizopoulos-2
@Μιχάλης Κλαδίτης
rizopoulos-3
@Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

«Ο gentleman της αστρολογίας»

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα astrology.gr, στην οποία και εργαζόταν, ο Γιάννης Ριζόπουλος είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο και είχε δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθούσε παντού. Έμεινε πιστός στις αξίες του, ήταν οραματιστής, λάτρευε τη δουλειά του και είχε την δική του ματιά για να βλέπει τα πράγματα. Οι συνάδελφοί του τον εκτιμούσαν ιδιαίτερα και οι συνεργάτες του θα τον θυμούνται πάντα ως μια πολύ ευγενική φυσιογνωμία, με ιδιαίτερο χιούμορ και οξυδέρκεια. Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ωστόσο ήξερε πώς να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα στον χώρο. «Θα μείνει στην μνήμη όλων μας ως ο gentleman της αστρολογίας!» αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR