spot_img
22.3 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Πέτσας για τους “γλετζέδες” του Ντουμπάι: Θα μπουν σε καραντίνα όσοι επιστρέψουν, οι περιορισμοί είναι για όλους

 

 

 

 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τις εικόνες με Έλληνες που πέρασαν τις ημέρες των εορτών σε χώρες του εξωτερικού όπως π.χ το Ντουμπάι, είπε: “Έχουμε πει πριν από τα Χριστούγεννα, όταν αυστηροποιήσαμε τα μέτρα, ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο στο PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα. Και αυτό το κάναμε όχι για να αποτρέψουμε τους Έλληνες φοιτητές που θα έρχονταν από το εξωτερικό αλλά κυρίως τους Έλληνες, που επειδή δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Αράχοβα ή σε άλλα κοσμικά θέρετρα θα ήθελαν να πάνε κάπου αλλού στο εξωτερικό”

Όπως πρόσθεσε: “Επομένως η καραντίνα δεν είναι κάτι καινούργιο και θα μπουν σε καραντίνα όσοι επιστρέψουν. Οι περιορισμοί δεν είναι μόνο για αυτούς που δεν μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό, είναι για όλους”.

Η κοσμική Αθήνα και οι Έλληνες σελέμπριτι βρήκαν τρόπο να περάσουν και φέτος όπως κάθε άλλη χρονιά, σε χλιδάτα μαγαζιά με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι. Αν και χρειάστηκε να… μεταναστεύσουν στο εξωτικό Ντουμπάι!

Η αραβική χώρα θεωρείται covid free, παρότι καθημερινά ανακοινώνει πάνω από 1.500 νέα κρούσματα κορονοϊού, ωστόσο δεν ισχύουν τα μέτρα lockdown, τα μαγαζιά εστίασης λειτουργούν και τα πάρτι τις γιορτινές μέρες χτύπησαν “κόκκινο”.

Πολλοί γνωστοί και επιφανείς Αθηναίοι και όχι μόνο ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για να αλλάξουν εκεί τον χρόνο διασκεδάζοντας, ανεβάζονται μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Οι περισσότεροι επέλεξαν το φημισμένο Nammos Dubai, “αδελφάκι” του Nammos της Μυκόνου, ένα πολυτελές, χλιδάτο και πανάκριβο club restaurant, για το ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

ΠΗΓΗ:thetoc.gr

Αυτή την εβδομάδα

Τροχαίο με παράσυρση 3χρονου παιδιού στο Μενίδι, σοβαρή η κατάστασή του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα 3χρονο κορίτσι σημειώθηκε...

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

ΝΕΑ

Τροχαίο με παράσυρση 3χρονου παιδιού στο Μενίδι, σοβαρή η κατάστασή του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα 3χρονο κορίτσι σημειώθηκε...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

RPN.GR