Πιέσεις στη Διοίκηση της Θύελλας να μην δεχθεί αναβολή του αγώνα με Αιολικό;

305

Σύμφωνα με ανάρτηση στο sportlesvos.gr Η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα του Αιολικού (για την αναβολή του αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας) , παρότι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «SL»- υπήρξαν έντονες πιέσεις τις προηγούμενες ώρες προς τη διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας να μη συνηγορήσει στη μετάθεση του αγώνα. Πιέσεις, που δεν εκπορεύονταν μόνο από την Ανατολική Αττική, αλλά και από τα… Δωδεκάνησα!

Σας παραθέτουμε αναλυτικά το δημοσίευμα απο το sportlesvos.gr

“‘Εστω και με καθυστέρηση, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να λειτουργήσει ορθολογικά στην περίπτωση των συνεχόμενων αγώνων του Αιολικού, μιας ερασιτεχνικής ομάδας Γ’ Εθνικής, που από τις 2 Οκτωβρίου παίζει σερί Τετάρτη – Κυριακή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Έτσι, αποφασίστηκε η αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας για την 6η Αγωνιστική του 6ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική, ματς το οποίο θα διεξαχθεί -σύμφωνα με πληροφορίες του «SL» -την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου.

Η διοίκηση του Αιολικού κατέθεσε αίτημα προς την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, αφού έχει αγωνιστεί 6 φορές μέσα σε 18 ημέρες (!) και αύριο θα δώσει τον 7ο επίσημο αγώνα της, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στην 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μέσα σε 21 ημέρες! Κάτι πρωτοφανές για ερασιτεχνική ομάδα, που κατόρθωσε μέσα στο γήπεδο να κερδίσει διαδοχικές προκρίσεις στο Κύπελλο ακόμα και κόντρα σε ομάδα της Football League (Νίκη Βόλου). Ο αγώνας με τη Θύελλα Ραφήνας, που ήταν προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή (27/10) θα ήταν ο 8ος συνολικά μέσα σε 25 ημέρες για την ομάδα της Μυτιλήνης…

Η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα του Αιολικού, παρότι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «SL»- υπήρξαν έντονες πιέσεις τις προηγούμενες ώρες προς τη διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας να μη συνηγορήσει στη μετάθεση του αγώνα. Πιέσεις, που δεν εκπορεύονταν μόνο από την Ανατολική Αττική, αλλά και από τα… Δωδεκάνησα!

Ασφαλώς, το επιχείρημα που ακούγεται ανεπίσημα από τη Ραφήνα, πως πρόκειται για ερασιτεχνική κατηγορία και δε νοείται να παίζουν Τετάρτη οι ομάδες, είναι κάτι που θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της η ΕΠΟ στο εξής. Μια ΕΠΟ βέβαια, που όρισε Τετάρτη το ματς Αιολικός-Παλληνιακός, λόγω αδυναμίας της ομάδας της Ανατολικής Αττικής να αγωνιστεί Κυριακή στη Μυτιλήνη. Αίτημα που έκανε αποδεκτό ο Αιολικός, για να μη φέρει σε δύσκολη θέση το σύλλογο της Παλλήνης. Έκτοτε όμως, λόγω και του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Αιολικός βρίσκεται κυριολεκτικά «εγκλωβισμένος», αγωνιζόμενος ανά τρεις ημέρες εδώ και έναν ολόκληρο μήνα! Και αυτό είναι σίγουρα ευθύνη της ΕΠΟ, που δεν μπορεί να μετακυλίει τα δικά της προβλήματα στις πλάτες των ομάδων, δημιουργώντας θέματα στις σχέσεις τους… “