spot_img
16.5 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Πλημμύρισε το ΣΕΦ: Μεγάλη οικονομική ζημιά για τον Ολυμπιακό – rpn

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), αφήνοντάς το πλημμυρισμένο και θέτοντας σε κίνδυνο τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Το στάδιο, το οποίο ανήκει στο κράτος αλλά συντηρείται οικονομικά από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, υπέστη σοβαρές καταστροφές, κυρίως στο παρκέ και το Cube, που αποτελούν περιουσία της ομάδας. Παράλληλα, το γυμναστήριο με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα υπέστη επίσης ζημιές.

Η κακοκαιρία ανέδειξε τα χρόνια προβλήματα συντήρησης του ΣΕΦ. Η οροφή στάζει σε πολλά σημεία, ενώ καμία επένδυση δεν έχει γίνει τα τελευταία 15 χρόνια για τη συντήρηση ή την ενεργειακή αναβάθμισή του. Παρά τις επισημάνσεις της διοίκησης για ανάγκη μόνωσης και αναβάθμισης του συστήματος ψύξης-θέρμανσης, οι σχετικές προτάσεις απορρίφθηκαν, την ίδια στιγμή που εγκρίθηκαν αντίστοιχα έργα για το ΟΑΚΑ.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, που έχουν επενδύσει σημαντικά στην αναβάθμιση του ΣΕΦ, βλέπουν τις προσπάθειές τους να απειλούνται από την αδράνεια του κράτους. Οι ζημιές θέτουν πλέον σε κίνδυνο την προγραμματισμένη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Λαύριο στις 29/12, καθώς το κατεστραμμένο παρκέ ίσως να μην είναι επισκευάσιμο σε τόσο σύντομο διάστημα.

Η κατάσταση υποχρεώνει τη διοίκηση του Ολυμπιακού να επανεξετάσει τις απαιτήσεις της από την κυβέρνηση πριν αποδεχθεί την παραχώρηση του γηπέδου. Η παλαιότητα της κατασκευής και η αδυναμία συντήρησης δικαιώνουν τους ισχυρισμούς τους για την επείγουσα ανάγκη παρεμβάσεων. Το περιστατικό ανέδειξε την ανάγκη για άμεση δράση, ώστε το ΣΕΦ να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω.

 

 

 

 

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 7 Απριλίου για 5 θέματα

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Ραφήνα Πικέρμι: Που θα δηλώσετε τις ζημιές από την κακοκαιρία ERMINIO στην κατοικία ή την επιχείρησή σας

Ανακοίνωση Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου για δηλώσεις ζημιών σε...

ΝΕΑ

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

RPN.GR