Προσάραξη πλοίου στο Δασκαλονήσι έξω από την Σκιάθο(video)

319

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, όταν, λόγω των ισχυρών ανέμων, το Ε/Γ-Ο/Γ Πρωτεύς, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από Βόλο προς Β. Σποράδες, προσάραξε στη νησίδα Δασκαλονήσι έξω από τη Σκιάθο.

Από την προσάραξη του πλοίου δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ούτε εισροή υδάτων.

Λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ ολοκληρώθηκε η αποβίβαση των επιβατών στο λιμάνι της Σκιάθου με ιδιωτικό σκάφος που έσπευσε στην περιοχή.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η μετακίνηση των 51 επιβατών του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ αφού νωρίτερα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προσέκρουσε στη νησίδα Δασκαλειό αφού πριν είχε αποβιβάσει όσους είχαν προορισμό την Σκιάθο. Το τουριστικό καΐκι του κ. Χούμα με 5 άντρες και με την συνοδεία σκάφους του Λιμενικού σώματος προσέγγισαν τον Πρωτέα και οδήγησαν με ασφάλεια του επιβάτες του στο ΚΑΛΥΨΩ με προορισμό την Σκιάθο.

Το SKIATHOSLIFE στο σημείο της πρόσκρουσης του ΠΡΩΤΕΑ με τη νησίδα Δασκαλειό. Ο ανταποκριτής μας Θοδωρής Τζούμας μεταδίδει ζωντανά μέσα από το ΚΑΛΥΨΩ | Ξεκινάει η μετακίνηση των επιβατών. 51 οι επιβάτες στο σύνολο τους που είχαν τελικό προορισμό την Γλώσσα Σκοπέλου

Gepostet von SkiathosLife.gr am Sonntag, 5. Januar 2020