spot_img
11.4 C
Rafina
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Πρόσληψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στους Δήμους της Αν. Αττικής!

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ θα προσληφθούν 19

ΝΠΔΔ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ θα προσληφθούν 6

ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ “ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ” θα προσληφθούν 6

Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ θα προσληφθούν 56

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ “Η ΑΡΤΕΜΙΣ” θα προσληφθούν 10

Δημοσιεύθηκε και φέτος (Φ.Ε.Κ. Β’ 3200/21.8.2019) η έγκριση κατανομής θέσεων για την πρόσληψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ Α’ βαθμού και των νομικών τους προσώπων, που θα υλοποιήσουν Προγράμματα Άθλησης για Όλους για την περίοδο 2019-2020.

Η Κοινή Απόφαση Π.Θεοδωρικάκου – Θ.Σκυλακάκη – Ελ.Αυγενάκη περιλαμβάνει αναλυτικό Πίνακα με την κατανομή 1.145 θέσεων σε 99 ΟΤΑ ανά την Χώρα.  

Πρόκειται για συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών. 

Σημειώνεται πως η προκαλούμενη δαπάνη σε βάρος των προϋπολογισμών των οικείων ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ και των ΝΠΙΔ αυτών, ανέρχεται κατ’ ανώτατο όριο σε 5.985.022,91 ευρώ και θα αντιμετωπίζεται αποκλειστικά από την είσπραξη εσόδων από την καταβολή αντιτίμου υπό τη μορφή διδάκτρων από τους ωφελούμενους ή από είσπραξη δωρεών και χορηγιών.

Οι υποψήφιοι επιλέγονται βάσει του Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΦΕΚ Β’ 1774/17.6.2016).   Συγκεκριμένα στο άρθρο 9 του Οργανωτικού Πλαισίου αποτυπώνονται όλες οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία επιλογής και πρόσληψης (έκδοση σχετικής προκήρυξης–ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα κριτήρια επιλογής για τον καθορισμό της σειράς κατάταξης, τα απαιτούμενα προσόντα, οι οικονομικοί όροι απασχόληση κ.ο.κ.).

Ο Πίνακας κατανομής των 1.145 θέσεων στους 99 ΟΤΑ είναι διαθέσιμος ΕΔΩ

ΠΗΓΗ:airetos.gr

Αυτή την εβδομάδα

Ο Μπάρμπα Βάγγος γεμίζει μουσική την Κυριακή 1 Νοεμβρίου!

Μια ξεχωριστή μουσική Κυριακή μάς περιμένει στην πλατεία της...

Ραφήνα: Πέντε χρόνια κάθειρξη για τον Ρουμάνο που είχε συλληφθεί για φωτιές το 2024

Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών καταδικάστηκε, σύμφωνα με τις...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινούν τον Νοέμβριο οι Σχολές Γονέων

Τον Νοέμβριο του 2026 ξεκινούν οι συναντήσεις των δύο...

ΝΕΑ

Ο Μπάρμπα Βάγγος γεμίζει μουσική την Κυριακή 1 Νοεμβρίου!

Μια ξεχωριστή μουσική Κυριακή μάς περιμένει στην πλατεία της...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινούν τον Νοέμβριο οι Σχολές Γονέων

Τον Νοέμβριο του 2026 ξεκινούν οι συναντήσεις των δύο...

RPN.GR