Πρώτο το rpn.gr είχε βάλει από τις 17/12/2019 την είδηση που μεγάλα και μικρά site ανακάλυψαν σήμερα!

424

Το ανήκουστο και πέραν από κάθε αρρωστημένη φαντασία γεγονός που συνέβη στις 16/12/2019 στο Πλατύ Μεσσηνίας και πρώτοι δημοσιεύσαμε στις 17/12,δηλαδή την επόμενη ακριβώς ημέρα!

Με μεγάλη μας απορία το είδαμε σήμερα να ανεβαίνει από κορυφαία site της Ελλάδος και να αναδημοσιεύεται,όπως συνήθως γίνεται,από μικρότερα και τοπικά!

Και δεν είναι η πρώτη,ούτε η τελευταία βέβαια φορά που συμβαίνει να σας μεταδίδουμε από τους πρώτους πανελλαδικά,σοβαρά και διαφορετικά γεγονότα.Και αυτό μπορούμε και το κάνουμε,γιατί είμαστε ατέλειωτες ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή,και γιατί δίνουμε όλη μας την ψυχή,την ενέργεια,και το 150% του εαυτού μας!

”Ανάστατοι, αγανακτισμένοι, σοκαρισμένοι  και φοβισμένοι  είναι οι κάτοικοι του Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας  μετά το τρομακτικά  ανήκουστο  και ανατριχιαστικό κρούσμα  βεβήλωσης τάφων και νεκρών, που έγινε στο νεκροταφείο του χωριού και δεν χωρά σε λογικό νου.
         Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 κατά τις μεσημεριανές ώρες  περίπου 14:00 με 16:00 άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο του νεκροταφείου και αφού έσπασαν τάφους και διασκόρπισαν οστά νεκρών,  από ένα τάφο έβγαλαν νεκρό σε προχωρημένη σήψη και τον έβαλαν εντός του νεκροταφείου να κάθεται, προκαλώντας θλιβερό και ανατριχιαστικό θέαμα.” Δείτε την δημοσίευσή μας ΕΔΩ

Για το rpn.gr-Αικατερίνη Νικ.Τράση