spot_img
14.4 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Πτήσεις Emirates: Μια εκδικητική καταγγελία οδήγησε στην γιγαντιαία επιχείρηση στο «Ελ. Βενιζέλος»

 

 

 

Ένα e-mail προ ημερών στην αμερικανική πρεσβεία από πρόσωπο του περιβάλλοντος του 35ρονου Τούρκου υπηκόου, ήταν η αιτία να στηθεί όλο το σκηνικό με τα δύο αεροπλάνα της Emirates στο Ελευθέριος Βενιζέλος και την γιγαντιαία επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, ο ύποπτος που ζει τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα, έχει διαβατήριο και άσυλο, ήθελε να επισκεφθεί την οικογένειά του που ζει στην Αμερική και γι’ αυτό και γι’ αυτό μετέβη στην αμερικανική πρεσβεία προκειμένου να πάρει βίζα.

Όμως η απόφαση του αυτή όπως φαίνεται δεν άρεσε σε ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος του, και αποφάσισε να τον καρφώσει στους Αμερικανούς βαφτίζοντας τον «τρομοκράτη». Έτσι έστειλε ένα e-mail που έλεγε που έλεγε ότι ο συγκεκριμένος είναι τρομοκράτης και ετοιμαζόταν να κάνει χτυπήματα.

Η Πρεσβεία, ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές, επισημαίνοντας όμως πως η πληροφορία δεν είναι απολύτως αξιόπιστη και έπρεπε να διερευνηθεί. Έτσι ζητήθηκε να εξεταστούν όλοι οι επιβάτες που θα πήγαιναν στην Αμερική με πτήσεις της Emirates προκειμένου να δουν αν θα είναι μέσα σε αυτούς και ο Τούρκος υπήκοος. Μάλιστα συστάθηκε ειδική επιτροπή ασφαλείας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η οποία έκρινε πως το επίπεδο συναγερμού ήταν στο «κίτρινο». Δηλαδή λίγο πάνω λίγο πάνω από το κανονικό καθώς υπάρχουν επίσης οι διαβαθμίσεις του «πορτοκαλί» και του «κόκκινου».

Τελικά ο Τούρκος δεν βρέθηκε στις πτήσεις, βρέθηκε όμως το σπίτι του και δεν συνελήφθη, καθώς είχε νόμιμα χαρτιά τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με το διαβατήριο όσο και το άσυλο του.
Πηγή: protothema.gr

Αυτή την εβδομάδα

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό

Η γενιά που μεγάλωσε με το smartphone στο χέρι...

RPN.GR