Κυριακή Ανδρεάδη–Pastry Chef–Instagram
Υλικά
350 γραμ. ζάχαρη
3 αυγά
30 γραμ. βούτυρο
600 γραμ. γάλα
68 γραμ. αλεύρι
1 ξύσμα πορτοκαλιού
Επιπρόσθετα τα υλικά:
Βούτυρο
Άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σε βαθύ σκεύος ή στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Έπειτα προσθέτουμε το γάλα και το βούτυρο και στο τέλος το ξύσμα μαζί με το αλεύρι κοσκινισμένο.
Σε αντικολλητικά φορμάκια του κέικ βουτυρώνουμε πολύ καλά ή τοποθετούμε ζαχαροχάρτα και τα γεμίζουμε τα 3/4 με το μείγμα μας. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου ψήνουμε για 25 με 30 λεπτά .
Καλή επιτυχία.