Ραφήνα : Ευχάριστα τα νέα για τους ποδοσφαιρόφιλους!

409

“Πιστεύω σε ενάμιση χρόνο απο τώρα θα μπορέσουμε να παραδώσουμε το αθλητικό κέντρο της Αρίωνος” ανέφερε ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε σήμερα σε συνέντευξη τύπου για άλλο θέμα που αφορούσε τον Δήμο.

Επίσης ο Δήμαρχος ανέφερε

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω , 2,5 εκατομμύρια ευρώ το νέο χρόνο απο τη περιφέρεια για τη επόμενη φάση του αθλητικού κέντρου και θα δαπανηθούν για την ολοκλήρωση του ηλεκτροφωτισμού, το ταρτάν, τις κερκίδες με αποδυτήρια και γραφεία απο κάτω, διαμόρφωση χώρους στάθμευσης, ασφαλτοστρώσεις.

Για το γήπεδο της Ραφήνας, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι στρώθηκε πήγε δείγμα σε εργαστήρια για να δοκιμασθούν οι αντοχές και την επόμενη εβδομάδα θα μπει ο χλοοτάπητας.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος ανέφερε και το όνειρό του, που είναι να λειτουργήσει το αθλητικό κέντρο της Αρίωνος και να “πέσει” ο μανδρότοιχος του παλιού γηπέδου και να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο απο τους δημότες. “Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να ρίξω το μανδρότοιχο που υποβαθμίζει τη πόλη. Το γήπεδο θα μείνει σαν αθλητικός χώρος για τους δημότες”.