spot_img
29.7 C
Rafina
Παρασκευή, 17 Ιουλίου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Φιλανθρωπικό αντάμωμα αγάπης σήμερα 25/6 από την φιλόπτωχο της Παντοβασίλισσας

 

 

 

Με μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης προς τον συνάνθρωπο, ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Παναγίας Παντοβασίλισσας Ραφήνας διοργανώνει το καθιερωμένο Φιλανθρωπικό Αντάμωμα, καλώντας τους πιστούς και τους κατοίκους της περιοχής να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή βραδιά προσφοράς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στις 8:00 το βράδυ, στην ταβέρνα «Η Καλή Καρδιά του Νικόλα», με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας και τη στήριξη συνανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Το Φιλανθρωπικό Αντάμωμα διοργανώνεται από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα του Ιερού Ναού, η οποία διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό ευάλωτων οικογενειών και ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, προσφέροντας έμπρακτη βοήθεια και στήριξη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, η βραδιά θα πραγματοποιηθεί μέσα σε κλίμα αγάπης, κοινωνικής αλληλεγγύης και ενότητας, ενώ θα προσφερθεί παραδοσιακό μενού με φαγητό και ποτό.

Η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 22 ευρώ, με τα έσοδα να διατίθενται για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών δράσεων της Ενορίας.

Η φετινή διοργάνωση αποκτά ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Παναγίας Παντοβασίλισσας συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στη Ραφήνα, συνεχίζοντας το πνευματικό και κοινωνικό του έργο στην τοπική κοινωνία.

Με το μήνυμα «Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα», οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν την πρωτοβουλία, αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο παραμένουν ζωντανές αξίες.

Γιατί όταν η προσφορά γίνεται πράξη, η κοινωνία γίνεται πιο δυνατή.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Αποκαλυπτήρια ιστορικού μνημείου για το «Μπλόκο της Ραφήνας»

Στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ραφήνας πραγματοποιήθηκε...

Χρήστος Τσεμπέρης για το λιμάνι της Ραφήνας: «Η πόλη στενάζει και διαλύεται εδώ και χρόνια»

Ο πρώην αντιδήμαρχος καταγγέλλει διαρκή αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Προληπτική ενημέρωση για την προστασία από τον Ιό του Δυτικού Νείλου

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Αποκαλυπτήρια ιστορικού μνημείου για το «Μπλόκο της Ραφήνας»

Στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ραφήνας πραγματοποιήθηκε...

Χρήστος Τσεμπέρης για το λιμάνι της Ραφήνας: «Η πόλη στενάζει και διαλύεται εδώ και χρόνια»

Ο πρώην αντιδήμαρχος καταγγέλλει διαρκή αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων...

70 χρόνια από τα εγκαίνια της Παντοβασίλισσας τιμάει η Ραφήνα στον Άγιο Νικόλαο (φωτο- βίντεο)

Σε κλίμα κατάνυξης και ιστορικής μνήμης πραγματοποιούνται αυτή την...

Αποχέτευση σε Ραφήνα Πικέρμι: Ευρεία σύσκεψη για τα έργα με τη συμμετοχή της Δημάρχου Δήμητρας Τσεβά

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και...

RPN.GR