spot_img
32.7 C
Rafina
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
spot_img

Ρέντη: Δέχονται απειλητικά μηνύματα οι γονείς του 18χρονου – «Αν μιλήσει θα πεθάνει»

 

 

 

Οι γονείς του 18χρονου που κατηγορείται ότι τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη, αναφέρουν ότι δέχονται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, που απειλούν σε περίπτωση που μιλήσει ο νεαρός στις αρχές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» παρουσίασαν τα μηνύματα που δέχτηκαν στο Messenger από αγνώστους και πρόσθεσαν ότι έχουν ενημερώσει σχετικά τις αρχές.

«Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο κανείς. Ο θεός τιμωρεί. Οικογένειες όπως η δικιά σας …… (βρισιά) πόσους βιασμούς θα αντέξει ο Νίκος πριν κρεμαστεί. Σύντομα δεύτερη κηδεία», έγραφαν τα μηνύματα που εστάλησαν.

«Δεν χάριζαν εισιτήρια… Τα πλήρωναν»

Η μητέρα του νεαρού κατηγορούμενου περιέγραψε το πώς ο 18χρονος βρέθηκε στα επεισόδια, η μητέρα του, αναφέροντας ότι «πήγαν με τους φίλους τους να δουν την ομάδα τους, έχουν ξαναπάει σε πολλά αθλήματα. Αγάπησαν την ομάδα αυτή λόγω του αδερφού τους, που χάσαμε. Ήταν Ολυμπιακός και εκείνος. Εισιτήρια μπορεί να τους έδιναν, αλλά τα πλήρωναν. Δεν τους χαρίζανε τζάμπα εισιτήριο για να εμπλακούν κάπου. Τα πληρώνανε κανονικά. Τους δίνανε και προσκλήσεις. Και εμείς πάμε στο γήπεδο. Τι είμαστε;».

«Τελείωσαν τα αγγλικά τους, τα σχολεία τους. Δούλευαν να μαζεύουν τα λεφτά τους για να μην μας επιβαρύνουν. Μάζευε τα χρήματά του και αγόραζε ό,τι ήθελε. Είναι παιδιά συνεσταλμένα, ήταν η κακιά στιγμή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ο πατέρας του 18χρονου είπε ότι «άμα είναι το δικό μας το παιδί, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη. Δεν ξέρω τι έκανε ο μικρός. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Ξέρετε τι καλό παιδί είναι; Θα πηγαίναμε μαζί στο μπάσκετ την άλλη μέρα. Δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Δεν ξέρω τι έγινε».

Αυτή την εβδομάδα

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Βασίλη Οικονόμου στην Παλλήνη (φωτο- βίντεο RPN.GR)

Η εντυπωσιακή εκδήλωση με θέμα «Γυναίκες Μπροστά – Τι...

Ραφήνα: Στο Άσπρο Γίδι η γεύση γίνεται εμπειρία! Burger+κοτομπουκιές μόνο 10,50

Ανακάλυψε τις αγαπημένες γεύσεις που ξεχωρίζουν! Που αλλού. Στο...

30 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου – Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του παρακαταθήκη

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Ανδρέα...

Πρόσκληση στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Μάκη Βορίδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Όλοι μαζί στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Υπουργού μας...

ΝΕΑ

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Ραφήνα: Στο Άσπρο Γίδι η γεύση γίνεται εμπειρία! Burger+κοτομπουκιές μόνο 10,50

Ανακάλυψε τις αγαπημένες γεύσεις που ξεχωρίζουν! Που αλλού. Στο...

Πρόσκληση στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Μάκη Βορίδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Όλοι μαζί στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Υπουργού μας...

Παραλίες σε Ραφήνα, Νέα Μάκρη και Αρτέμιδα στη λίστα με τις 29 ακατάλληλες για κολύμπι στην Αττική

Ανησυχία προκαλούν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών μετρήσεων του Πανελλήνιου...

Δήμος Μαραθώνος: Νέοι βανδαλισμοί σε σχολικές κτιριακές εγκαταστάσεις

Για τέταρτη φορά, οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου &...

RPN.GR